Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επαναληπτικός έλεγχος Τουριστικών Λεωφορείων Δημόσιας Χρήσης

Επαναληπτικός έλεγχος Τουριστικών Λεωφορείων Δημόσιας Χρήσης

Επαναληπτικός έλεγχος Τουριστικών Λεωφορείων Δημόσιας Χρήσης

ΑΠΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ & ΕΛΕΓΧΟΥ

Στα πλαίσια εφαρμογής του Ν. 711/1977 παρ. 2β του άρθρου 7, «Περί Ειδικών Τουριστικών Λεωφορείων», με το (α) σχετικό καλέσαμε τα μέλη σας για τον ετήσιο έλεγχο των λεωφορείων τους, τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στις υπόλοιπες περιοχές αρμοδιότητας της Υπηρεσίας μας που διενεργήθηκε από 8 έως 29 Μαρ.2019.

Προέκυψε θέμα επανελέγχου ορισμένων λεωφορείων (ραγισμένα παρμπρίζ, εκτεταμένες υγρασίες στους υαλοπίνακες, οξειδώσεις του αμαξώματος κ.ά.) το οποίο επισημάνθηκε με ευκρίνεια στα δελτία επιθεώρησης και παρασχέθηκε δίμηνο περιθώριο επισκευής.

Οι επιχειρήσεις κλήθηκαν με ξεχωριστές επιστολές για τον επανέλεγχο των οχημάτων τους κατά τις παρακάτω ημερομηνίες: Ημέρες ελέγχου: Δευτέρα 27, Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Μαΐου 2019
Χώρος ελέγχου: περιοχή CEDEFOP – ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στην Πυλαία (κοντά στο “PRAKTIKER”)
Ώρες ελέγχου: από 08:00 μέχρι 14:00

Επειδή μετά το τέλος των αρχικών ελέγχων, δεχθήκαμε αρκετά αιτήματα ελέγχου για λεωφορεία που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ελεγχθούν κατά τις ορισμένες ημερομηνίες, καλείστε να ειδοποιήσετε τα μέλη σας από τις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας ότι τους παρέχεται η τελευταία ευκαιρία για εφέτος, προκειμένου να προσκομίσουν για έλεγχο τα ΔΧ Τουριστικά Λεωφορεία μαζί με τους επανελέγχους.

Επίσης σας καλούμε να επισημάνετε στα μέλη σας ότι σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 7 του Ν. 711/1977: «Η μη προσκόμισις τουριστικού λεωφορείου προς επανέλεγχον ως εν παραγράφω 3 του παρόντος άρθρου ορίζεται, συνεπάγεται την ανάκλησιν της αδείας κυκλοφορίας τούτου, μέχρι τακτοποιήσεων του επανελέγχου».

Με εντολή Υπουργού
O Αναπληρωτής Προϊστάμενος
της Π.Υ.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας
Δημήτριος Γκουγκούλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.