Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υποψήφια Βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ κ. Χριστίνα Τετράδη

Υποψήφια Βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ κ. Χριστίνα Τετράδη

Υποψήφια Βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ κ. Χριστίνα Τετράδη

Η υποψήφια Βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ κ. Χριστίνα Τετράδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη, η επιλογή μου από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου, ως υποψήφια Βουλευτής. Πιστεύω ακράδαντα πως  είναι χρέος όλων των Ελλήνων που εργαζόμαστε, δημιουργούμε και παράγουμε, να στρατευτούμε δίπλα του, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φέρουμε στην πατρίδα μας την ανάπτυξη και την πρόοδο, να φτιάξουμε την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Η Ελλάδα σήμερα έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για το νέο πνεύμα που φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πνεύμα που ενθαρρύνει την ανάπτυξη, την παραγωγή, την καινοτομία, την αριστεία, την εκπαίδευση, τη  δημιουργικότητα, τη συνεργασία, την εξωστρέφεια.

Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση για να ξαναγίνουμε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες  πρωταγωνιστές στη ζωή μας,  σε μια Ελλάδα της ανάπτυξης και των ευκαιριών. Κανείς δεν θα φέρει για μας την “επόμενη μέρα” αν δεν το κάνουμε εμείς οι ίδιοι.

Δηλώνω παρούσα σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της χώρας  με επιτυχία και να φέρει την αληθινή ελπίδα στον τόπο μας.

Στόχος της υποψηφιότητάς μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου η Ζάκυνθος να αποκτήσει φωνή. Φωνή καθαρή και δυνατή. Φωνή που θα μεταφέρει  τα θέματά της εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Χορτάσαμε λόγια και υποσχέσεις. Είναι η ώρα για το νησί μας που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ελληνικό τουρισμό,  να διεκδικήσει και να πετύχει αυτά που στερήθηκε μέχρι σήμερα, αυτά που αναλογούν στην προσφορά του, στην ιστορία του, στον πολιτισμό του, στους ανθρώπους του. 

Το μέλλον δεν περιμένει. Την καλύτερη Ζάκυνθο που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας θα τη δημιουργήσουμε όλοι εμείς, μαζί. Με όραμα, σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά.

Για να βγούμε μπροστά! Με Νέα Δύναμη για τη Ζάκυνθο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.