Αρχική Δήμοι Το Thessbrunch επιστρέφει δυναμικά

Το Thessbrunch επιστρέφει δυναμικά

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να στηρίζουν το Thessbrunch, το project της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης! Κάτι που αποδεικνύεται από τις διαρκώς αυξανόμενες συμμετοχές των ξενοδοχείων, αλλά και τη δυναμική προσέλευση του κόσμου που επιλέγει να περάσει τις τελευταίες πρωινές και τις πρώτες μεσημεριανές ώρες του Σαββατοκύριακου δοκιμάζοντας τις brunch δημιουργίες. Οι έμπειροι chef των ξενοδοχείων, με προσεγμένα menu και απίθανες γεύσεις, βάζουν τον καλύτερο τους εαυτό για να σαγηνεύσουν τους φανατικούς φίλους του project.

Στο φετινό ανοιξιάτικο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν δέκα Thessbrunch (συμμετοχές ρεκόρ) σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Ο κύκλος λοιπόν των γαστριμαργικών εκπλήξεων ανοίγει με το Bahar Boutique Hotel στις 13 και 14 Απριλίου με ένα menu που περιλαμβάνει και νηστίσιμες λιχουδιές για τις ημέρες πριν από το Πάσχα. Το πρόγραμμα του Thessbrunch για το μήνα Μάιο συνεχίζεται με το Electra Palace Thessaloniki Hotel στις 4 Μαΐου, το Egnatia Palace Hotel στις 5 Μαΐου, το Capsis Bristol Hotel στις 11 Μαΐου, το The Met Hotel στις 12 Μαΐου, το Mediterranean Palace Hotel στις 18 Μαΐου και το Mandrino Hotel στις 19 Μαΐου. Για το μήνα Ιούνιο τη σκυτάλη παίρνει το Capsis Hotel στις 8 Ιουνίου, ενώ ο κύκλος κλείνει με το Colors Urban Hotel στις 9 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα του Thessbrunch

13 & 14/04: Bahar Boutique Hotel

04/05: Electra Palace Thessaloniki Hotel

05/05: Egnatia Palace Hotel

11/05: Capsis Bristol Hotel

12/05: Τhe Met Hotel

18/05: Mediterranean Palace Hotel

19/05: Mandrino Hotel

08/06: Capsis Hotel

09/06: Colors Urban Hotel

thessbrunch links:

  • Site – https://www.thessbrunch.com
  • Facebook – https://www.facebook.com/thessbrunchproject/
  • Instagram – https://www.instagram.com/thessbrunch/ @thessbrunch
  • E-mail – thessbrunch@tha.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.