Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Πάσχα της Grecote! Γιορτάστε μαζί μας Πάσχα και Πρωτομαγιά!

Το Πάσχα της Grecote! Γιορτάστε μαζί μας Πάσχα και Πρωτομαγιά!

Το Πάσχα της Grecote! Γιορτάστε μαζί μας Πάσχα και Πρωτομαγιά!

Η Grecotel σας προσκαλεί να ζήσετε ένα μοναδικό παραδοσιακό Πάσχα στα υπέροχα ξενοδοχεία της, σε τοποθεσίες μοναδικής ομορφιάς με τη σφραγίδα της εγκάρδιας φιλοξενίας των ανθρώπων της. Ιδανικό για εσάς και για τα παιδιά σας το μοναδικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια θα κάνει τις πασχαλινές διακοπές μια αξέχαστη εμπειρία. Αξιοποιήστε τις μοναδικές εκπτώσεις για να ξεκουραστείτε και παρατείνετε τη διαμονή σας ως την Πρωτομαγιά!

Στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας…την Κέρκυρα, το Σούνιο, την Κυλλήνη, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, την Καλαμάτα, την Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη πολυτελή ξενοδοχεία σας περιμένουν για να λαμπρύνετε τις Άγιες μέρες του Πάσχα ακολουθώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας. Σε όλες τις γωνιές της χώρας μας έθιμα αιώνων αναβιώνουν τη Μεγάλη Εβδομάδα για να δώσουν τη σκυτάλη στο λαμπρό εορτασμό της Ανάστασης, του του Αγίου Γεωργίου και της Πρωτομαγιάς.

Ζήστε την Ανάσταση στα παραδοσιακά εκκλησάκια μέσα στο ξενοδοχείο ή στο πιο κοντινό χωριό, ψάλλετε με τους ντόπιους κι αλλάξτε το φιλί της Αγάπης με τους αγαπημένους σας κάτω από φαντασμαγορικά βεγγαλικά.Η Κυριακή είναι μέρα ανοιξιάτικης γιορτής. Μέσα στους κήπους σουβλίζονται τα αρνιά και στήνεται ο πιο εντυπωσιακός μπουφές, ενώ παραδοσιακό συγκρότημα συνοδεύει το ελληνικό γλέντι. Την ίδια ώρα στο mini club της Grecoland τα παιδιά παίζουν το παιχνίδι του ‘κρυμμένου πασχαλινού αυγού’ και  ξεφαντώνουν στο δικό τους χώρο.

Η άνοιξη στην Ελλάδα είναι αληθινή αποκάλυψη. Μνημεία της φύσης παντού, δάση ποτάμια και θάλασσες, ιστορικοί θησαυροί κι αρχαιότητες. Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι αποδράστε στο χρόνο, καθώς η ιστορία του τόπου ξεδιπλώνεται στα µάτια σας. Τη Δευτέρα αναζητείστε στα χωριά της περιοχής τα πανηγύρια για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου και την Πρωτομαγιά πλέξτε το στεφάνι της άνοιξης με λουλούδια και μυριστικά βοτάνια από τους κοντινούς αγρούς.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα πακέτα και τα προγράμματα & κάντε εύκολα την κράτηση σας online στο grecotel.com/easter.


ΠΑΣΧΑ 2019 |Πασχαλινά πακέτα

Διαμονής 3 και 4 διαν/σεων που περιλαμβάνουν:

Πλούσιο πρωινό μπουφέ με νηστίσιμα και εορταστικά εδέσματα • Πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα της Grecotel για όλη την οικογένεια • Όλα τα εορταστικά γεύματα: το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου, το εκπληκτικό Πασχαλινό γλέντι την ημέρα της Λαμπρής και το δείπνο της Δευτέρας του Πάσχα-Αγίου Γεωργίου.

Ειδικές τιμές σε επιλεγμένες θεραπείες Spa

Δωρεάν Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο σε επιλεγμένους τύπους δωματίων στην Κέρκυρα

30% Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Minoan Lines

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Παρατείνετε τη διαμονή σας έως την Πρωτομαγιά και εκμεταλλευτείτε τις φανταστικές εκπτώσεις από 25% έως 50% για κάθε επιπλέον διανυκτέρευση ανάλογα το ξενοδοχείο.


GRECOTEL ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ 2019

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

Θαμπωμένα φανάρια & παλιές Λιτανείες. Συγκίνηση. Ο Αμλέτος από την όπερα του Faccio, τα κανάτια στο Λιστόν & η κατάνυξη των Κερκυραίων.

Χίλια καλωσορίσατε στο γοητευτικό κόσμο της Κέρκυρας και την χερσόνησο του Κομμένο. Η Grecotel παρουσιάζει 3 υπέροχα ξενοδοχεία για να γιορτάσετε το ξεχωριστό Πάσχα του νησιού. Το αριστοκρατικό Corfu Imperial, ένα απο τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Μεσογείου, το νοσταλγικό Eva Palace με θέα που κόβει την ανάσα και το κατάφυτο Daphnila Bay που προσφέρει Ultra Luxury All Included.

GRECOTEL CORFU IMPERIAL

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ3 ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ

310€ τιμή για 2 άτομα σε Deluxe Δίκλινο θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

470€ τιμή για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Junior Bungalow Suite, θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

550€ τιμή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε Deluxe Family Room, θέα θάλασσα, ανά διαν/ση 800€ τιµή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε 2 Bedroom Corfu Villa, ανά διαν/ση

Το πακέτο ισχύει για min. 3 διαν/σεις και περιλαμβάνει: • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ • Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής • Αναστάσιμο Δείπνο Μ. Σαββάτου • Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι

* Όλες οι τιμές δωματίων και αναλυτικά τα προγράμματα στο grecotel.com Τηλ. 26610 88400

GRECOTEL LUX.ME DAPHNILA BAY DASSIA

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ

260€ τιμή για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 14 ετών σε Superior Room θέα κήπο, ανά διαν/ση

300€ τιμή για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 14 ετών σε Daphnila Bungalow, ανά διαν/ση

360€ τιμή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε Paradiso Family Bungalow, ανά διαν/ση

Το πακέτο ισχύει για min. 3 διαν/σεις και περιλαμβάνει Luxe All-In Living: • Πλούσιο μπουφέ πρωί-μεσημέρι-βράδυ με νηστίσιμα και μη εδέσματα καθ’όλη την Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς και καφέ, αναψυκτικά, επιλεγμένα κρασιά και αλκοολούχα ποτά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χορταστικά σνακ και παγωτά ανάμεσα στα γεύματα • Αναστάσιμο Δείπνο • Πασχαλινό γλέντι • Γιορτάστε μαζί μας έως την Πρωτομαγιά με 25% έκπτωση για την 4η έως 6η διαν/ση

* Όλες οι τιμές δωματίων & αναλυτικά τα προγράμματα στο grecotel.com Τηλ. 26610 90320

GRECOTEL EVA PALACE

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ

275€ τιμή για 2 άτομα, Superior Bungalow θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

280€ τιμή για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 14 ετών σε Panoramic Room θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

415€ τιμή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε Deluxe Bungalow Suite, ανά διαν/ση

Το πακέτο ισχύει για min. 3 διαν/σεις και περιλαμβάνει: • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ • Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής • Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο • Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι • Γιορτάστε μαζί μας έως την Πρωτομαγιά με 25% έκπτωση για την 4η έως 6η διαν/ση

* Όλες οι τιμές δωματίων & αναλυτικά τα προγράμματα στο grecotel.com Τηλ. 26610 90003

τα παιδιά δωρεάν* Διαμονή στο δωμάτιο των γονέων, έως 14 ετών, Διατροφή σε πλούσιο παιδικό μπουφέ στο Tasty Corner 11:00-17:00 & στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα Δραστηριότητες πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα στο φανταστικό παιδότοπο της Grecoland. * Ισχύει για τα Corfu Imperial, Eva Palace, Lux.Me Daphnila Bay

ΣΟΥΝΙΟ

Πάσχα στο ακρωτήρι του Μύθου. Σ’ ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου φορτισμένο με το μύθο του Αιγαίου.

GRECOTEL CAPE SOUNIO

Ο ήχος της θάλασσας σκεπάζει το “Ω Γλυκύ μου Έαρ”. Ιδανικό για σας, ιδανικό για τα παιδιά σας! Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, στο ωραιότερο άκρο της Αττικής, με θέα το Ναό του Ποσειδώνα και το γαλάζιο του Αιγαίου υποδεχτείτε με αυτούς που αγαπάτε την Άνοιξη και το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Στο γλέντι της Λαµπρής θα απολαύσετε πανδαισία φαγητού: αρνί, κατσικάκι, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, ατέλειωτες ποικιλίες και µπουφέδες µε καλούδια. Και βέβαια όλη η πολυτέλεια του Cape Sounio: εξοχικά µπανγκαλόου, οικογενειακά δωµάτια και βίλες, Spa µε Ayurveda, ζωντανή µουσική και εξαιρετικές γεύσεις από το βραβευµένο σεφ Σάκη Τζανέτο και την οµάδα του.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ

300€ τιμή για 2 άτομα σε Superior Bungalow θέα στο δάσος, ανά διαν/ση

320€ τιμή για 2 άτομα σε Deluxe Bungalow θέα Ναό & θάλασσα, ανά διαν/ση

340€ τιμή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά Family Room θέα στο δάσος, ανά διαν/ση

Το πακέτο ισχύει για min. 3 διαν/σεις και περιλαμβάνει: • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ • Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο • Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι • Γιορτάστε μαζί μας έως την Πρωτομαγιά με 50% έκπτωση για την 4η έως 7η διαν/ση

* Όλες οι τιμές δωματίων & αναλυτικά τα προγράμματα στο grecotel.com Τηλ. 22920 69700

…τα παιδιά δωρεάν

Διαμονή στο δωμάτιο των γονέων, έως 12 ετών

Διατροφή σε πλούσιο παιδικό μπουφέ στο Tasty Corner 11:00-17:00 & στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα

Δραστηριότητες στο φανταστικό παιδότοπο της Grecoland • τοίχος αναρρίχησης ύψους 6 μέτρων! • Face painting • εργαστήρια ξυλογλυπτικής & χαρτογλυπτικής • ποδοσφαιράκια • magic show • ξυλοπόδαρος • μασκότ Donald Duck, Sylvester και τσακάλι • Magic show με τον κούνελο Jerry, τον ποντικομικρούλη Νότη • τσίρκο με τους κλόουν Τοτό και Salvo • circus gags • ταχυδακτυλουργοί, Πινόκιο, χορός, μπαλόνια, ζογκλέρ και πολλά άλλα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Χίλια Καλωσορίσατε στο Πάσχα της Grecotel. Τέσσερις μέρες του Απρίλη για σας και τα παιδιά σας!

GRECOTEL OLYMPIA OASIS & AQUA PARK, Κυλλήνη

Δάση & αμμουδιές. Η Κυλλήνη. Ένα από τα ωραιότερα φυσικά θέρετρα της Μεσογείου. Η Grecotel γιορτάζει τα 15 χρόνια δημιουργίας του μοναδικού συγκροτήματος Riviera Olympia & Aqua Park. Το Πάσχα θα σας καλωσορίσει το Olympia Oasis με όλους τους ανθρώπους του Resort. Στη μαγική σκηνή του με την απίστευτη φύση, τα δάση, τη θάλασσα και τους ανοιχτούς ορίζοντες το όνειρο μικρών και μεγάλων γίνεται πραγματικότητα! Το απίθανο Olympia Aqua Park με 20.000m² αφιερωμένα στη διασκέδαση, το νερό και τα παιχνίδια, το μοναδικό τετραήμερο πρόγραμμα της Grecotel για όλη την οικογένεια και το εντυπωσιακό Elixir Thalassotherapy Center θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη ανοιξιάτικη απόδραση. Σαν μια μεγάλη οικογένεια θα γιορτάσουμε μαζί τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, ακολουθώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας. Ξεκουραστείτε κι αναζωογονηθείτε παρατείνοντας τη διαμονή σας ως την Πρωτομαγιά με τις μοναδικές εκπτώσεις του Resort.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ

240€ τιμή για 2 άτομα σε Bungalow με θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

250€ τιμή για 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο, θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

324€ τιμή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε Οικογενειακό δωμάτιο, θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 4 ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ

210€ τιμή για 2 άτομα σε Bungalow με θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

219€ τιμή για 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο, θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

283€ τιμή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε Οικογενειακό δωμάτιο, θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

Τα πακέτα περιλαμβάνουν: • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ • Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής • Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο • Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι • Δείπνο της Δευτέρας του Πάσχα για όσους κλείσουν 4η διαν/ση.

  • Τιμή για επιπλέον άτομο που μοιράζεται Δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow:

Παιδιά από 4 έως 14 ετών 20€, ανά διαν/ση, ενήλικες και παιδιά από 14 ετών και άνω 75€, ανά διαν/ση

  • Εκπτωση 50% στις τιμές του πακέτου 3 διαν/σεων για κάθε επιπλέον διαν/ση εώς την Πρωτομαγιά με ημιδιατροφή
  • Δωρεάν late check out

* Όλες οι τιμές δωματίων & αναλυτικά τα προγράμματα στο grecotel.com Τηλ. 26230 64400

GRECOTEL FILOXENIA, Καλαμάτα

Ο μυθικός Ταΰγετος και η αρχή της Μάνης. Τι γιορτινό και τι ζεστό το Πάσχα στο αγαπημένο Filoxenia. Την ημέρα της Λαμπρής θα φιλευτείτε τσίπουρο και ούζο στο πατροπαράδοτο γλέντι. Στους καταπράσινους κήπους θα ψήνονται από το πρωί τα παραδοσιακά εδέσματα: κοκορέτσι, κοντοσούβλι και βέβαια οβελίας. Δυόμισι ώρες από την Αθήνα. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές εκπτώσεις για να παρατείνετε τη διαμονή σας ως την Πρωτομαγιά! Τηλ. 27210 23166

222€ τιμή για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 14 ετών σε Superior Δίκλινο, ανά διαν/ση

300€ τιμή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 14 ετών σε Family Δωμάτιο, ανά διαν/ση

Οι τιμές περιλαμβάνουν

  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ • Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής • Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο • Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι • Δείπνο της Δευτέρας του Πάσχα για όσους κλείσουν 4η διαν/ση.

Οι τιμές ισχύουν για min. 3 διαν/σεις

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

GRECOTEL PELLA BEACH

Ολοκαίνουργιο & Ολόλαμπρο το αγαπημένο Grecotel Pella Beach. Σε μια από τις τυρκουάζ παραλίες της Κασσάνδρας γιορτάστε τη Λαμπρή ή επιλέξτε να ξεκουραστείτε ως την Πρωτομαγιά. Φιλοξενία απαράμιλλη, κουζίνα ζηλευτή. Πλούσιες οι σοδειές της Χαλκιδικής και πεντανόστιμες οι ντόπιες συνταγές. Ο γύρω τόπος μοσχοβολά, το χρώμα της θάλασσας γαληνεύει.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ

150€ τιμή για 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο, ανά διαν/ση

170€ τιμή για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 14 ετών σε Premier Δίκλινο δωμάτιο, πλάγια θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

215€ τιμή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 14 ετών Master Family, πλάγια θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

Τα πακέτα περιλαμβάνουν: • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ • Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής • Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο • Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι • Δείπνο της Δευτέρας του Πάσχα για όσους κλείσουν 4η διαν/ση • Εκπτωση 25% στις τιμές του πακέτου 3 διαν/σεων για κάθε επιπλέον διαν/ση εώς την Πρωτομαγιά με ημιδιατροφή

* Όλες οι τιμές δωματίων & αναλυτικά τα προγράμματα στο grecotel.com Τηλ. 23740 51794

…τα παιδιά δωρεάν

Διαμονή στο δωμάτιο των γονέων, έως 14 ετών

Διατροφή σε πλούσιο παιδικό μπουφέ στο Tasty Corner 11:00-17:00 & στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα

Δραστηριότητες με την Grecoland για παιχνίδι και περιπέτεια. Πασχαλινοί εξερευνητές, αγώνας με λαγουδάκια, πασχαλινά καλάθια, παιδικός κινηματογράφος, αγώνας με donuts, ομαδικά παιχνίδια, χορός, τραγούδι στην απίθανη Family Disco

ΛΑΡΙΣΑ

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL

Εδώ οι άνθρωποι ξέρουν από γιορτή! Με ορμητήριο το πολυτελές Larissa Imperial, ανακαλύψτε τον Τύρναβο, την Ελασσόνα & την Αγιά και βιώστε τα ξεχωριστά έθιμά τους με ρίζες που χάνονται στα βάθη των αιώνων. Οι «Λαζαρίνες» και τα «Πασχαλόγιορτα» θα σας καλωσορίσουν με τραγούδια και άφθονο τσίπουρο στην ανοιξιάτικη φύση. Τηλ. 2410 687600

155€ τιμή για 2 άτομα σε Bungalow, θέα κήπο, ανά διαν/ση

175€ τιμή για 2 άτομα σε Superior Guestroom, θέα πισίνα, ανά διαν/ση

Οι τιμές περιλαμβάνουν

  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ • Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής • Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο • Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι • Δείπνο της Δευτέρας του Πάσχα για όσους κλείσουν 4η διαν/ση.

Οι τιμές ισχύουν για min. 3 διαν/σεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

GRECOTEL ASTIR*EGNATIA ALEXANDROUPOLIS

Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη, μέσα σε ένα καταπράσινο πευκόδασος που συναντά τη θάλασσα, το Grecotel Astir*Egnatia Alexandroupolis αποτελεί ιδανικό σκηνικό για να λαμπρύνετε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα με τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Τηλ. 25510 38000

160€ τιμή για 2 άτομα σε Egnatia Superior Guest Room, ανά διαν/ση

190€ τιμή για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών σε Astir Executive, ανά διαν/ση

Οι τιμές περιλαμβάνουν

  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ • Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής • Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο • Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι • Δείπνο της Δευτέρας του Πάσχα για όσους κλείσουν 4η διαν/ση.

Οι τιμές ισχύουν για min. 3 διαν/σεις

ΚΡΗΤΗ

Kρήτη: δοσμένη σου ‘χω την καρδιά κιανείς δεν σου την παίρνει, σαν όντε ρίχνεις μπαλοθιά και πίσω δε γιαγέρνει. Γιορτάστε το πιο φιλόξενο Πάσχα στην Κρήτη, την πατρίδα της Grecotel. Εκκλησιές, μοναστήρια, λαμπάδες, έθιμα & παραδόσεις.

Εδώ οι καρδιές λύνονται – και δένονται – με καλή παρέα, ρακή, άγριες αγκινάρες και χειροποίητα παξιμάδια βουτηγμένα σε αρωματικό λάδι, όλα από την φάρμα μας Agreco. Στη συγκλονιστική φύση της Κρήτης θα πλέξετε το στεφάνι του Μάη με ανοιξιάτικα λουλούδια και αρωματικά βοτάνια και θα κάνετε τις πρώτες σας βουτιές σε μυθικές θάλασσες…γιατί μύρισε καλοκαίρι!

GRECOTEL AMIRANDES, Ηράκλειο

280€ τιμή για 2 άτομα σε Superior Room, θέα κήπο, ανά διαν/ση

Τηλ. 28970 41103

GRECOTEL CRETA PALACE, Ρέθυμνο

285€ τιμή για 2 ενήλικες & 1 παιδί έως 14 ετών σε δίκλινο, θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

Τηλ. 28310 55181

GRECOTEL CARAMEL, Ρέθυμνο

290€ τιμή για 2 άτομα Open Plan Junior Suite, θέα θάλασσα, ανά διαν/ση

Τηλ. 28310 71803

GRECOTEL CLUB MARINE PALACE, Πάνορμο

155€ τιμή All – In για 2 ενήλικες σε Bungalow, πλάγια θέα θάλασσα, ανά διαν/ση Παιδιά από 2 έως 14 ετών 15€ ημερήσια χρέωση

Aqua Park-Kingdom of Poseidon δωρεάν

Τηλ. 28340 51619, 51610

Οι τιμές περιλαμβάνουν

  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ • Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής • Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο • Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι

Οι τιμές ισχύουν για min. 3 διαν/σεις

* Όλες οι τιμές δωματίων και αναλυτικά τα προγράμματα στο grecotel.com

Κρήτη …τα παιδιά δωρεάν

Διαμονή στο δωμάτιο των γονέων, έως 14 ετών

Διατροφή σε πλούσιο παιδικό μπουφέ στο Tasty Corner 11:00-17:00 & στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα

Δραστηριότητες με την Grecoland για παιχνίδι και περιπέτεια, πασχαλινά καλλιτεχνικά εργαστήρια, πασχαλινά καλάθια, βάψιμο αυγών, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, παιδικός κινηματογράφος, ομαδικά παιχνίδια, χορός, τραγούδι στην απίθανη Family Disco

Η Grecotel προσφέρει 30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη MINOAN LINES για τη διαμονή στα ξενοδοχεία της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.