Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα συμφωνία Sky Express – Air France / KLM

Νέα συμφωνία Sky Express – Air France / KLM

Νέα συμφωνία Sky Express – Air France / KLM

Με χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία της Sky Express Airlines με τις αεροπορικές εταιρίες AirFrance και KLM Royal Dutch Airlines! Χάρη στη νέα συμφωνία διασύνδεσης, οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν σε 24 νέους προορισμούς προς Ελλάδα, από τα αεροδρόμια “Σαρλ ντε Γκωλ” στο Παρίσι και “Σίπολ” στο Άμστερνταμ, μέσω Αθήνας, με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη, την Αστυπάλαια, την Κεφαλονιά, τη Χίο, την Κέρκυρα, τα Κύθηρα, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Κω, την Ικαρία, τα Χανιά, τη Λήμνο, τη Μήλο, τη Μύκονο, τη Μυτιλήνη, τη Νάξο, την Πάρο, τη Σάμο, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Σύρο και τη Ζάκυνθο. 

Τα προνόμια για τους επιβάτες, εν συντομία

  • Μπορούν να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο (είτε από το www.airfrance.com και www.klm.com, είτε από τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με τις τρεις παραπάνω εταιρίες) για δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια “Σαρλ ντε Γκωλ” του Παρισιού και “Σίπολ” του Άμστερνταμ, με τους 24 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express μέσω Αθήνας.
  • Έχουν στη διάθεσή τους την υπηρεσία μεταβίβασης των αποσκευών τους στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ώστε να τις παραλαμβάνουν στον τελικό προορισμό τους.
  • Απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, κατά την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.