Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ TRAVEL 5ο International Tourism Forum στην Αθήνα, με 160 ταξιδιωτικούς πράκτορες

ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ TRAVEL 5ο International Tourism Forum στην Αθήνα, με 160 ταξιδιωτικούς πράκτορες

Με 160 εκπροσώπους από τις μεγάλες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, της Βαλτικής, αλλά και της Δυτικής Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 4-7 Απριλίου 2019, με επιτυχία, για 5η συνεχή χρονιά, το Διεθνές Φόρουμ του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Ταξιδιωτικών Γραφείων του ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ TRAVEL, του μεγαλύτερου tour operator για Ελλάδα, από τις χώρες αυτές.

Στο σημαντικό αυτό φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Ελλάδας, στην Αθήνα, στο εμβληματικό πολυτελές ξενοδοχείο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort 5 *, συμμετείχαν εκπρόσωποι, από:

  • 120 μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία
  • 40 πόλεις
  • 8 χώρες

Το πρόγραμμα του φόρουμ περιελάμβανε ομιλίες κορυφαίων στελεχών του ομίλου Μουζενίδη, παρουσίαση των τουριστικών προϊόντων, των πλεονεκτημάτων τους και τον τρόπο πώλησής τους.

Ακολούθησαν B2B συναντήσεις με εκπροσώπους από 50 και πλέον κορυφαία ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα, με τα οποία συνεργάζεται ο Όμιλος Μουζενίδη.

Χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών των Β2Β συναντήσεων, απεύθυνε ο Πρόεδρος της ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος  των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) κ. Στάθης Σκρέτας, εκφράζοντας την ικανοποίηση για την τόσο σημαντική αυτή διοργάνωση του ομίλου Μουζενίδη.

Συνολικά 160 άτομα από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία και τις χώρες της Βαλτικής με τις οποίες συνεργάζεται ο Όμιλος, καθώς επίσης και στελέχη από τα τουριστικά γραφεία του Mouzenidis Travel από την Aνατολική και Δυτική Ευρώπη.

Το 5Ο International Tourism Forum, έκλεισε με μια μεγάλη θεματική εκδήλωση με δείπνο, μουσική, χορό, πυροτεχνήματα που μετέφεραν τους συμμετέχοντες, στην εποχή του «Great Gatsby», στην διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν οι πιο σημαντικοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, για το 2018.

Το τετραήμερο πρόγραμμα της επίσκεψης των τουριστικών πρακτόρων από τις προαναφερθείσες χώρες στην Αθήνα, χάρισε βιωματικές εμπειρίες για τον προορισμό και γνώση για την καλύτερη προώθησή του στους πελάτες, που προσδοκούν να επισκεφτούν την Ελλάδα για διακοπές.

Με την διοργάνωση του 5ου International Tourism Forum, ο όμιλος Μουζενίδη, έδωσε το στίγμα, στο ξεκίνημα της νέας τουριστικής σεζόν, για μια επιτυχημένη χρονιά για τον Όμιλο και τον Ελληνικό Τουρισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.