Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έργα 8 εκατ.ευρώ έχουν προγραμματιστεί για τις Πλάζ της Βούλας

Έργα 8 εκατ.ευρώ έχουν προγραμματιστεί για τις Πλάζ της Βούλας

Έργα 8 εκατ.ευρώ έχουν προγραμματιστεί για τις Πλάζ της Βούλας

Η θυγατρική της ΤΕΜΕΣ, Athens Beach Club A.E, ΒΔ Επενδυτική Εταιρεία, η οποία συνδέεται με την εταιρεία Ναυσικά (με βασικό μέτοχο την Grivalia), και Tanweer Alliances εταιρεία κινηματογραφικής και τηλεοπτικής διανομής αναλαμβάνουν την λειτουργία της Ακτής Β΄και Α΄στην Βούλα για 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα έπειτα από την ολοκλήρωση της σχετικής της πλειοδοτικής δημοπρασίας του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κατακυρώθηκε η υπομίσθωση των τριών τμημάτων (Ζώνες 1, 2 και 3) της έκτασης της Ακτής Β΄ Βούλας, στην Athens Beach Club A.E και των δύο τμημάτων Ζώνη1 και Ζώνη 2 της έκτασης της Ακτής Α΄ Βούλας στην ΒΔ Επενδυτική Εταιρεία και Tanweer Alliances αντίστοιχα.

Ακτή Β΄ Βούλας

Η Athens Beach Club, συμμετείχε στη διαδικασία διεκδικώντας και τα τρία υπομισθούμενα τμήματα της έκτασης, μαζί με τα αντίστοιχα ακίνητα και τις εμπορικές εκμεταλλεύσεις, όπως αυτά αποτυπώνονται στη Μελέτη Διαμόρφωσης που έχει εκπονήσει ο δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με το διαγωνισμό προβλέπεται η τμηματική παραχώρηση της παραλίας, μέσω πλειοδοτικής διαδικασίας για 14 χρόνια (έως το 2033). Προβλεπόμενα έργα 7.000.000,00 ευρώ

Συγκεκριμένα:

Ζώνη Α’: Με μίσθωμα προς το δήμο 70.000 το χρόνο. Κατασκευή αναψηκτηρίου και τραπεζοκαθισμάτων, δύο γήπεδα beach volley και ρακετών, κτίρια διοίκησης, ομπρέλες και καθίσματα.

Ζώνη Β’: Με μίσθωμα 120.000 το χρόνο. Αναψυκτήριο, χώρος εκδηλώσεων, πισίνα, κτίριο πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Η πισίνα θα παραχωρείται αποκλειστικά στο δήμο κάθε χρόνο από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο και κατά τους θερινούς κατόπιν συνεννόησης

Ζώνη Γ’: Με μίσθωμα 20.000 το χρόνο. Εστιατόριο και τραπεζοκαθίσματα.

Η είσοδος στο χώρο θα έχει αντίτιμο (εισιτήριο εισόδου), με ελεύθερη είσοδο μόνο στους δημότες της περιοχής, αλλά όχι σε όλες τις ζώνες.

Από το ετήσιο μίσθωμα θα αποδίδεται το 20% στην ΕΤΑΔ.

Επιπλέον, ως πρόσθετη παροχή, η Athens Beach Club αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκτελέσει επ’ ωφέλειά του Δήμου τις εργασίες που είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων της έκτασης που δεν αποτελούν αντικείμενο της υπομίσθωσης. 

Ακτή Α΄ Βούλας

Σε ΒΔ Επενδυτική Εταιρεία, και Tanweer Alliances η Ακτή Α.
Για την Ακτή Α’ Βούλας (κάμπινγκ), συνολικής έκτασης 58.710 τ.μ. στα τεύχη διακήρυξης της δημοπρασίας προβλέπεται η τμηματική παραχώρηση της παραλίας, Προβλεπόμενα έργα: 8.000.000 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.