Αρχική Αεροπορικά Νέα Alitalia: τον Φεβρουάριο πρώτη στον κόσμο ως προς την συνέπεια

Alitalia: τον Φεβρουάριο πρώτη στον κόσμο ως προς την συνέπεια

Το 90,12% των πτήσεων προσγειώθηκαν στην ώρα τους. Στοιχεία πιστοποιημένα από την FlightStats.

Με το 90,12% των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους τον Φεβρουάριο του 2019, η Alitalia κατατάχθηκε ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της FlightStats, αξιόπιστης ανεξάρτητης εταιρείας των ΗΠΑ που κάθε μήνα καταρτίζει την κατάταξη όλων των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως με γνώμονα την συνέπεια, συγκρίνοντας τα στοιχεία αερομεταφορέων αντίστοιχου μεγέθους και δικτύου. Από την έρευνα  προκύπτει ότι ο δείκτης συνέπειας της Alitalia ήταν τον Φεβρουάριο του 2019 υψηλότερος κατά 12 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον μέσο όρο των παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών (77,6%).

Τα στοιχεία του Φεβρουαρίου επιβεβαιώνουν τις άριστες επιχειρησιακές επιδόσεις της Ιταλικής αεροπορικής εταιρείας και συνεχίζουν την επιτυχία που σημειώθηκε τον Ιανουαρίου του 2019 που η Alitalia κατατάχθηκε δεύτερη πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Μια θετική τάση ήταν ήδη εμφανής και στα συγκεντρωτικά στοιχεία του 2018 που η Alitalia, με το 83,2% των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους, είχε καταταχθεί δεύτερη πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και όγδοη στον κόσμο.

Η FlightStats είναι μία από τις λίγες εταιρείες παροχής υπηρεσιών δεδομένων που παρακολουθεί σχεδόν κάθε πτήση που εκτελεί κάθε αεροπορική εταιρεία. Για τον καθορισμό της συνέπειας, η Flightstats ακολουθεί την μέθοδο “Α14”, δηλαδή με μία ανοχή 14 λεπτών στην άφιξη σε σύγκριση με την προγραμματισμένη ώρα προσγείωσης. Για την κατάταξη του Φεβρουαρίου  2019  από την FlightStats, επισκεφθείτε: https://www.flightstats.com/v2/monthly-performance-reports/airlines.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.