Home Ειδήσεις στα Ελληνικά ADD FESTIVAL 2019 – Athens, Dance till Dawn

ADD FESTIVAL 2019 – Athens, Dance till Dawn

Το Σάββατο 25 Μαΐου, η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens και το six d.o.g.s ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ADD 19. Το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο επιστρέφει στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού με 3 stages, περισσότερους από 14 διεθνείς και εγχώριους DJs και ένα μαραθώνιο ασταμάτητης μουσικής, από τη δύση ως την αυγή. Στην Αθήνα ξέρουμε να χορεύουμε.

#ADD19 #OnassisStegi #sixdogs #onassisstegiXsixdogs

Το ADD 2019 θα εκτείνεται σε τρία stages σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα και ειδικά σχεδιασμένες φωτιστικές και εικαστικές εγκαταστάσεις.

Το six d.o.g.s και η Στέγη επιμελούνται ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου μέσα από DJ και Live Sets περισσότερων από 20 διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, που εκτείνονται από καθιερωμένες μουσικές αξίες της φήμης των *Deep Dish και της (Miss) Kittin, στη νέα σταρ της σκηνής που ακούει στο όνομα Nastia κι από εκεί σε καλλιτέχνες που διαμόρφωσαν την σύγχρονη club κουλτούρα, όπως οι Ben Klock, DVS1 και MARCEL DETTMANN, και indie αγαπημένους όπως οι Kiasmos και Forest Swords.

Η Στέγη πιστεύει στις συνεργασίες, ασχολείται συστηματικά με την ηλεκτρονική μουσική και σε πειραματικό, αλλά και σε χορευτικό επίπεδο. Αναζητά την πρωτοπορία, αφουγκράζεται την πόλη και βγαίνει από το κτίριο της Συγγρού, έχοντας την πεποίθηση πως ο πολιτισμός διατρέχει όλη την Αθήνα, μια πόλη που ανακαλύπτουμε διαρκώς.
Το six d.o.g.s αποτελεί εδώ και χρόνια πυλώνα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής για την Αθήνα, φιλοξενώντας σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες και δίνοντας παράλληλα βήμα στους εκπροσώπους της παλλόμενης εγχώριας σκηνής.

Από το σούρουπο ως την αυγή, από το παρελθόν στο παρόν και από εκεί στο μέλλον της dance, το ADD επιστρέφει για να αποτελέσει σημείο αναφοράς της φεστιβαλικής μουσικής Ευρώπης.

Line up:
Âme Live | Barac | *Deep Dish | Forest Swords Live | Gerd Janson | Kiasmos | Christian Löffler Live | Mind Against | Kittin |
Nastia | Photon Showcase w/ MARCEL DETTMANN, DVS1, Ben Klock, Etapp Kyle | more TBA

Οι ώρες εμφάνισης ανά stage θα ανακοινωθούν σύντομα

Σάββατο 25 Μαΐου, Αεροδρόμιο Ελληνικού

Εισιτήρια διαθέσιμα στο www.addfestival.gr από 34 €

Powered by six d.o.g.s & Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

ADD Cashless Experience
To ADD σε συνεργασία με τη Visa παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανέπαφων συναλλαγών. Στο πλαίσιο του ADD Cashless Experience το εισιτήριο κάθε επισκέπτη έχει τη μορφή ενός βραχιολιού, με το οποίο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει διαδικτυακά (μέσω του www.addfestival.gr), από το κινητό (μέσω της ιστοσελίδας), καθώς και στους χώρους του Φεστιβάλ στις 25 Μαΐου.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version