Αρχική Αθλητικά Μοναδικές εμπειρίες στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ! Άριστη υποστήριξη των Μαραθωνοδρόμων

Μοναδικές εμπειρίες στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ! Άριστη υποστήριξη των Μαραθωνοδρόμων

Μοναδικές εμπειρίες στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ! Άριστη υποστήριξη των Μαραθωνοδρόμων

Ιδανική υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων, αλλά και μία αξέχαστη δρομική εμπειρία, υπόσχεται ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σε κάθε έναν από όσους βρεθούν στην εκκίνηση, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019!

Η Τεχνική Επιτροπή της διοργάνωσης, που αποτελείται από παλιούς πρωταθλητές και προπονητές αποστάσεων με μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της παρεχόμενης υποστήριξης προς τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στους τρεις Δρόμους του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος, προκειμένου να απολαύσουν μία μοναδική αγωνιστική, και όχι μόνο, εμπειρία συμμετοχής.

Ξεχωριστή μέριμνα έχει δοθεί στην υποστήριξη των Μαραθωνοδρόμων, με στόχο αυτή να είναι ανώτερη από κάθε άλλη χρονιά.

Αναλυτικά, οι παροχές υποστήριξης προς τους δρομείς του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έχουν ως εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος (ώρα εκκίνησης 08:00)

Η διαδρομή, πέραν της άριστης υποστήριξης των δρομέων, εξασφαλίζει υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις.
Αφετηρία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου της Πέλλας και τερματισμός της κούρσας των 42,195 χιλιομέτρων στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μακεδόνα στρατηλάτη.

Κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής υπάρχουν 15 σταθμοί υποστήριξης των μαραθωνοδρόμων, αρχής γενομένης από το 5ο χλμ..

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό, καθώς και ανά 2,5χλμ. μετά το 5ο χλμ. για τους δρομείς του Μαραθωνίου.

Ισοτονικά ποτά διατίθενται στο 10ο χλμ., 15ο χλμ., 20ό χλμ., 25ο χλμ., 30ό χλμ., 35ο χλμ., 40ό χλμ., καθώς και στον Τερματισμό.
Μπανάνες διατίθενται στο 15ο χλμ., 25ο χλμ. και 35ο χλμ. και στον Τερματισμό.

Ενεργειακό ρόφημα (energy gel) διατίθεται στο 20ό χλμ. και 30ό χλμ..

Αλμυρό γεύμα (snack) διατίθεται, για πρώτη φορά, στο 22,5ο χλμ. και 32,5ο χλμ..

Αναψυκτικό τύπου cola διατίθεται στο 30ό χλμ. και στο 35ο χλμ..

Στον Τερματισμό διατίθενται νερά, ισοτονικά ποτά, χυμοί, μπάρες δημητριακών και μπανάνες για τους δρομείς του Μαραθωνίου.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης για την καταγραφή των ενδιάμεσων χρόνων θα υπάρχουν: Στην Αφετηρία, στο 10ο χλμ., στο 21,1ο χλμ. (ημιμαραθώνιος), στο 30ό χλμ., στο 40ό χλμ. και στον Tερματισμό.

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα εκκίνησης 08:45)

Αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων και Τερματισμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η διαδρομή θεωρείται ιδανική για την επίτευξη υψηλής επίδοσης.

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση, στο 5ο χλμ., στο 7,5ο χλμ. και τον Τερματισμό. Επίσης στον Τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, μπάρες δημητριακών και μπανάνες στους δρομείς των 10.000μ..

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην Αφετηρία, στο 7,8ο χλμ. (αναστροφή Δικαστηρίων) και στον Tερματισμό.

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα εκκίνησης 12:30)


Αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και Τερματισμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Διαδρομή υψηλών προδιαγραφών η οποία προσφέρει αγωνιστικές επιδόσεις και ιδιαίτερες συγκινήσεις και ευχαρίστηση στους συμμετέχοντες δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου.

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό. Επίσης στον Τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, μπάρες δημητριακών και μπανάνες στους δρομείς των 5.000μ..

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην Αφετηρία, στο 2,8ο χλμ. (αναστροφή Δικαστηρίων) και στον Τερματισμό.

Σε όλους τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα υπάρχουν Χημικές τουαλέτες στις Αφετηρίες, σε όλους τους Σταθμούς της διαδρομής και στον Τερματισμό, ενώ Ιατρική υποστήριξη στις Αφετηρίες, σε όλους τους Σταθμούς Υποστήριξης, καθώς και στον Τερματισμό.
Επιπλέον θα υπάρχουν οκτώ Ιατρικοί Σταθμοί σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την πλήρη υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων.

Τελευταίο 20ήμερο εγγραφών! Κλείστε θέση έγκαιρα!

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Κυριακής 14 Απριλίου 2019 υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Οι ομαδικές εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 15 Μαρτίου και οι ατομικές εγγραφές μέχρι τις 20 Μαρτίου.
Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων).

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).

δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δρόμος Ιστορίας, Διαδρομή Πολιτισμού… Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.