Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τουριστική και οικονομική ανάκαμψη των παραλιακών περιοχών της Ανατολικής Αττικής ...

Τουριστική και οικονομική ανάκαμψη των παραλιακών περιοχών της Ανατολικής Αττικής Την Περιφέρεια Αττικής εντάσσει στο πρόγραμμά της η TUI Πολωνίας

Με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα συνεχίζονται οι επαφές της Περιφέρειας Αττικής με την τουριστική αγορά. Στο πλαίσιο της φετινής διεθνούς τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο (6 – 10/03/2019) επιβεβαιώθηκε η έναρξη ενός νέου προγράμματος της TUI Πολωνίας για την Αθήνα και τις παραθεριστικές περιοχές της Αττικής. Το νέο αυτό πρόγραμμα προέκυψε σε συνέχεια ενός ταξιδίου εξοικείωσης (fam trip) που οργάνωσε η Περιφέρεια και τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισαν οι καλεσμένοι tour operators από τους αστικούς και νησιωτικούς προορισμούς της Αττικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο πτήσεις την εβδομάδα από τη Βαρσοβία και το Κατοβίτσε προς την Αθήνα και θα διαρκέσει για το 2019 από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο. Οι πελάτες της TUI Πολωνίας θα διαμείνουν κυρίως σε ξενοδοχεία της Νέας Μάκρης, του Ματιού και του Καλάμου.

Με τον τρόπο αυτό η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει έμπρακτα την τουριστική και οικονομική ανάκαμψη των παραλιακών περιοχών της Ανατολικής Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.