Αρχική Δήμοι Πολλαπλή στόχευση για το Δήμο Ιητών στη Διεθνή Έκθεση στο Βερολίνο

Πολλαπλή στόχευση για το Δήμο Ιητών στη Διεθνή Έκθεση στο Βερολίνο

Celestyal Cruises

Με διττό στόχο την ανάδειξη του προορισμού και τη δημιουργία προϋποθέσεων για νέες συνεργασίες με ταξιδιωτικά δίκτυα, οργάνωσε ο Δήμος Ιητών την παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο, το διάστημα 6 έως 10 Μαρτίου 2019.

Υψηλά στην ατζέντα των προγραμματισμένων επαφών της Αντιδημάρχου Τουρισμού κας Άντζελας Φάκου που εκπροσώπησε δυναμικά την Ίο μαζί με το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού, κ. Ευάγγελο Ρουκουτάκη και τη στήριξη ειδικών του Marketing, ήταν η ενημέρωση σε δημοσιογράφους και bloggers που στοχεύουν στον ποιοτικό Τουρισμό, τις δραστηριότητες και τους ταξιδιώτες με υψηλή κατά κεφαλή δαπάνη. Την επιθυμία του εξέφρασε δίκτυο Tour Operators για την περαιτέρω διερεύνηση του «ανοίγματος» στην Ίο, έπειτα από εκτενή παρουσίαση του προορισμού, ενώ σημαντικές ήταν και οι συναντήσεις με έγκριτους φορείς από αναδυόμενες αγορές όπως η ένωση ταξιδιωτικών συντακτών της Τσεχίας. «Η συστηματική προσέγγιση του Τουρισμού μέσα από σύγχρονες μεθόδους προβολής αποδίδει, όπως άλλωστε αποδεικνύει η συνεχής ροή δημοσιότητας σε έγκριτα blogs και διεθνή ΜΜΕ αλλά και η προοπτική για νέες συνεργασίες από αγορές του εξωτερικού», τόνισε μετά την ολοκλήρωση της εκθεσιακής συμμετοχής του Δήμου, η κα Φάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.