Αρχική Δήμοι Παρουσίαση της Καβάλας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνώναπό την Αναστασία Ιωσηφίδου

Παρουσίαση της Καβάλας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνώναπό την Αναστασία Ιωσηφίδου

Αναστασία Ιωσηφίδου

Μια πολύ μεγάλη τιμή τόσο για την Καβάλα όσο και για την πρόεδρο της Δημωφέλεια κυρία Αναστασία Ιωσηφίδου ήταν η παρουσίαση της Καβάλας ως υπόδειγμα καλής πρακτικής τουριστικής ανάπτυξης εχτές, Τετάρτη 27 Μαρτίου, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών, ως από τις πλέον βραβευμένες σχολές τουρισμού της χώρας, κάλεσε την κυρία Ιωσηφίδου να παρουσιάσει τις πρακτικές τουριστικής ανάπτυξης που ακολουθούνται στην πόλη μας ως υπόδειγμα καλής πρακτικής. Η ίδια η κυρία Ιωσηφίδου έγραψε:

“Όταν ο κορυφαίος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας της χώρας , το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, και η επί τέσσερα συνεχή έτη βραβευμένη ως η καλύτερη σχολή τουρισμού της Ελλάδος σε προσκαλούν να παρουσιάσεις την Καβάλα ως υπόδειγμα καλής πρακτικής τουριστικής ανάπτυξης τα τελευταία έτη, είναι βέβαιο ότι η τιμή αυτή δεν αφορά μόνο το πρόσωπο σου αλλά επιπλέον όλο το Δήμο μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και του Πανεπιστημίου Queen Margaret του Εδιμβούργου για την επί δίωρο προσοχή τους και τη συμμετοχή τους στη συζήτηση που ακολούθησε καθώς και τους καθηγητές και την διοίκηση του πανεπιστημιακού ιδρύματος για την μέγιστη τιμή που μου έκαναν σήμερα και την συγκίνηση που απλόχερα μου προσέφεραν.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.