Αρχική Διεθνή Με τους Υπουργούς Τουρισμού Κύπρου και Αιγύπτου συναντήθηκε η κα Έλενα Κουντουρά στο...

Με τους Υπουργούς Τουρισμού Κύπρου και Αιγύπτου συναντήθηκε η κα Έλενα Κουντουρά στο Βερολίνο

H Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στην ΙΤΒ 2019 είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου κ. Σάββα Περδίο και την Υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου κα Rania Al-Mashat. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία της Αίγυπτου στο Βερολίνο, έλαβε χώρα στο περιθώριο της συμμετοχής των τριών Υπουργών στην Τουριστική Έκθεση Βερολίνου ITB 2019.

Οι Υπουργοί συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, προς υλοποίηση των σχετικών πολιτικών κατευθύνσεων που προκύπτουν από τις τριμερείς διακηρύξεις Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των τριών χωρών.

Μετά το πέρας της συνάντησης, οι Υπουργοί παρευρέθησαν σε δεξίωση της Αιγυπτιακής Πρεσβείας και προσφώνησαν τους παρευρισκομένους, κάνοντας αναφορές στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου, καθώς και για την πρωτοβουλία ανάπτυξης συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.