Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ισχυρό το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων για την Ελλάδα

Ισχυρό το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων για την Ελλάδα

Ισχυρό το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων για την Ελλάδα

Με πολύ θετικές εντυπώσεις από όλους τους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το Greek Tourism Workshop το οποίο διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, στις 27 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Park Hyatt. Περισσότεροι από 170 τουριστικοί πράκτορες συμμετείχαν στις επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους της ελληνικής τουριστικής αγοράς ενώ κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου, μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών η Ελλάδα προβλήθηκε ως ιδανικός προορισμός για τουρισμό πολυτελείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Τζέντα, καθώς και με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ευγένιος Καλπύρης, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Τζέντα  ο οποίος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό, ο κ. Νικόλαος Θωμόπουλος, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄ στο Γενικό Προξενείο και άλλοι Διπλωμάτες της Πρεσβείας της Ελλάδας.

H Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπήθηκε από τον κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη, Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, ο οποίος παρουσίασε τις απεριόριστες επιλογές πολυτελείας που προσφέρονται στους VIP και υψηλού εισοδήματος επισκέπτες του νησιού. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Δημήτρη Πασχαλίδη, Διεύθυνση Τουρισμού, που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους παρουσιάζοντας την ομορφιά των νησιών της περιοχής αλλά και τις τουριστικές υποδομές τους.

Εκ μέρους της Aegean Airlines ως ομιλητής παραβρέθηκε ο κ. Σπύρος Κουτέλας, Key Account Manager – Middle East, Aegean Airlines, ενημερώνοντας για τη δυναμική πορεία ανάπτυξης της εταιρίας και τους 151 προορισμούς που εξυπηρετεί, εκ των οποίων οι 120 είναι διεθνείς. H κα Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος του βασικού χορηγού της εκδήλωσης, Mideast Travel, τόνισε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία της έχοντας μεγάλη εμπειρία στην αραβική αγορά, επισημαίνοντας ότι πρόσφατα γιορτάστηκαν τα 35 χρόνια έχοντας εξυπηρετήσει όλα αυτά τα χρόνια Σαουδάραβες πελάτες. Στο τέλος της παρουσίασής της επισήμανε ότι, αποτέλεσμα της υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας των στελεχών της εταιρίας της είναι και η ανάπτυξη του online B2B συστήματος κρατήσεων «The Booking Expert» και αναφέρθηκε στα οφέλη από τη χρήση του.

Τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής ήταν: ο κ. Νικόλαος Αλεξάκης, Τμήμα Τουρισμού, Περιφέρεια Κρήτης, ο κ. Χριστόφορος Βόγλης, General Manager, Angsana Corfu Hotel, η κα Αλεξάνδρα Παπαιωάννου, Director of Sales & Marketing, Athenaeum Intercontinental, η κα Ελένη Μιχελή, Contracting Manager, Axia Hospitality, o κ. Άγγελος Μανιουδάκης, Hotel Manager, Belvedere Boutique Hotel Mykonos, η κα Ερριέτη Φραγκοπούλου, Sales Manager, Grand Hyatt Athens, ο κ. Κωνσταντίνος Πλέτσας, Sales & Business Development Director, Grecotel Hotels & Resorts, η κα Μαρία Ατίκ, D.M.C. Manager, Mideast Travel, η κα Μάγδα Καλαρίτη, Business & Leisure Operation Manager, Mideast Travel,

Οι εκδηλώσεις Greek Tourism Workshop είναι μία πρωτοβουλία της εταιρίας Congress & Business Planners με στόχο αφενός την προβολή της Ελλάδας ως έναν ιδανικό προορισμό για τουρισμό πολυτελείας, συνεδριακό και ιατρικό τουρισμό και αφετέρου το χτίσιμο ενός ισχυρού δικτύου συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών και των Αραβικών αλλά και των τρίτων χωρών όπου δραστηριοποιούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.