Αρχική Αεροπορικά Νέα Επισκεφθείτε τη ΒΙΕΝΝΗ, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο,...

Επισκεφθείτε τη ΒΙΕΝΝΗ, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο, με τη Laudamotion

Επισκεφθείτε τη ΒΙΕΝΝΗ, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο, με τη Laudamotion

Μεγάλη προσφορά γενεθλίων: 5 ευρώ ανά άτομο και για κάθε κράτηση πτήσης

Η Νο 1 εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς τη Βιέννη. H Lauda προσφέρει καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη, με πτήσεις που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2019.

Τα δρομολόγιά μας αποδίδουν, γιατί έχουμε την κατάλληλη προσφορά για τους πελάτες που ενδιαφέρονται για το ύψος των τιμών. Συγκεκριμένα, με τα νέα μας Leisure routes, είμαι σίγουρος ότι η κίνηση θα αυξηθεί στη νέα απευθείας σύνδεση προς / από τη Βιέννη, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Andreas Gruber.

Η Βιέννη πρόσφατα ψηφίστηκε ως η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή μέσα στο χρόνο για να ανακαλύψετε την πόλη με τη διεθνώς αναγνωρισμένη τέχνη, τον πολιτισμό και τις μαγειρικές απολαύσεις από το φθινόπωρο και το χειμώνα. Επισκεφθείτε τα Ανάκτορα Σενμπρούν, τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου, ή μία από τις αμέτρητες εκθέσεις από διεθνείς ή ντόπιους καλλιτέχνες.

Η Laudamotion προσφέρει μια ακαταμάχητη τιμή – €19.99 (απλή διαδρομή) από την Αθήνα στη Βιέννη, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον πλανήτη.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα  προσφορών και πτήσεων της Laudamotion στο www.laudamotion.com

Μεγάλη Εορταστική Προσφορά: voucher αξίας 5 Ευρώ ανά άτομο και για κάθε κράτηση πτήσης.

Η Laudamotion γιορτάζει τα πρώτα γενέθλιά της με μια ξεχωριστή έκπτωση: Μόνο σήμερα, οι Επιβάτες που θα κάνουν κράτηση στο laudamotion.com θα λαμβάνουν ένα voucher αξίας 5 Ευρώ για κάθε άτομο και κράτηση πτήσης. Και πράγματι, υπάρχει λόγος για εορτασμό: η Laudamotion πούλησε περισσότερα από 5,3 εκατομμύρια εισιτήρια καταγράφοντας και ρεκόρ 94%  πληροτήτων. Για το 2019/2020, αναμένεται ότι περισσότεροι από 6 εκατομμύρια επιβάτες θα ταξιδέψουν με ένα από τα 122 δρομολόγια της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.