Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά MSC Cruises: Με στάσεις σε ελληνικά λιμάνια το χειμερινό πρόγραμμα του 2020

MSC Cruises: Με στάσεις σε ελληνικά λιμάνια το χειμερινό πρόγραμμα του 2020

Η εταιρεία κρουαζιέρων MSC Cruises ανακοίνωσε πρόγραμμα κρουαζιέρας με στάσεις σε ελληνικά λιμάνια για το χειμώνα του 2020. Ειδικότερα, η εταιρία θα πραγματοποιήσει προσεγγίσεις στη Ρόδο και την Κρήτη, μεταξύ άλλων, σε κρουαζιέρα στην ανατολική Μεσόγειο με το πλοίο Magnifica τη χειμερινή σεζόν του 2020/21.

Οι κρατήσεις για το νέο χειμερινό πρόγραμμα έχουν ξεκινήσει, ενώ στη Μεσόγειο θα ταξιδεύουν επίσης το νέο MSC Virtuosa με έμφαση στα ιδιωτικά νησιά σε μακρινούς προορισμούς.

Το MSC Virtuosa θα ολοκληρώσει το παρθενικό του ταξίδι στη Μεσόγειο το Νοέμβριο του 2020, με προσεγγίσεις σε προορισμούς όπως η Βαρκελώνη, η Σικελία και η Μάλτα.

Τα κρουαζερόπλοια της MSC έχουν το τελευταίο διάστημα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς θα προσφέρουν στους επιβάτες έναν προσωπικό βοηθό φωνητικών εντολών βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη με το όνομά Zoe.

Η Zoe θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες στις καμπίνες και θα τους διευκολύνει στην εξυπηρέτησή τους. Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί και εκπαιδευτεί ώστε να ανταποκριθεί σε περισσότερες από 800 από τις πιο συνήθεις ερωτήσεις με χιλιάδες διαφορετικές παραλλαγές κάθε ερωτήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.