Αρχική Αθλητικά Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Μόλις 27 ημέρες απομένουν για τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο κέντρο της Αθήνας και

όλοι οι εμπλεκόμενοι δουλέυουν σε πυρετώδεις ρυθμούς ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή.

Ο αγώνας με τον οποίο η πρωτεύουσα υποδέχεται την Άνοιξη περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα: τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα δρόμου 5χλμ., τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. και τον Αγώνα δρόμου 1.000 μ., ο οποίος απευθύνεται σε παιδιά.

Αφετηρία και τερματισμός των τεσσάρων αγωνισμάτων είναι η καρδιά της Αθήνας, η Πλατεία Συντάγματος, η οποία φέτος αναμένεται να κατακλυστεί από περισσότερους από 25.000 δρομείς.

Το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πλευράς συμμετεχόντων βάζει την Αθήνα για τα καλά στον ευρωπαϊκό δρομικό χάρτη, σηματοδοτώντας στην 8η συνεχή διοργάνωση μία γιορτή για δρομείς από όλο τον κόσμο.

Πίστη στη δύναμη της θέλησης, κέφι για ζωή και συντροφικότητα, η οποία είναι το μυστικό για την στοχοθέτηση μεγαλύτερων προκλήσεων, είναι τα στοιχεία που αναδεικνύονται από τον αγώνα που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τον Δήμο Αθηναίων και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, έχει και φέτος Μεγάλο Χορηγό την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, η οποία βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των διοργανωτών αναδεικνύοντας το έργο τους!

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να γίνουν κοινωνοί της μεγάλης γιορτής, δεν πρέπει να χάνουν χρόνο!

Για την εγγραφή αρκεί να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athinahalfmarathon.gr, και να δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στον αγώνα του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ που σας ταιριάζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.