Αρχική Αθλητικά Αυξημένες οι εγγραφές στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Αυξημένες οι εγγραφές στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Αυξημένες οι εγγραφές στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Αυξημένο είναι και φέτος το ενδιαφέρον από πλευράς συμμετεχόντων για τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο Σύνταγμα.

Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 25.000 δρομείς, με το ενδιαφέρον να είναι ήδη αυξημένο σε σχέση με πέρυσι.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος εγγραφών του ΣΕΓΑΣ εκτιμούν ότι η αύξηση των ενδιαφερομένων σε σχέση με πέρυσι κυμαίνεται στο 10%, ενώ η αύξηση του ποσοστού των συμμετεχόντων από το εξωτερικό ξεπερνά το 30%!

Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν ότι ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ αποκτά με σταθερά βήματα τη δική του αίγλη και κερδίζει την εμπιστοσύνη δρομέων απ’ όλον τον κόσμο.

Η ελληνική φιλοξενία γίνεται μέρος της ταυτότητας του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, με τους συμμετέχοντες να προετοιμάζονται ώστε να ξεπεράσουν τις δυνάμεις τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Οι εγγραφές είναι ανοικτές και οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athinahalfmarathon.gr, και να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στον αγώνα του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ που τους ταιριάζει.

Και Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου

Ο αγώνας, ο οποίος σηματοδοτεί την Άνοιξη στην Αθήνα, περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα: τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα δρόμου 5χλμ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗ και τον Αγώνα δρόμου 1.000 μ. παιδιών και ΑΜεΑ CHIQUITA , ο οποίος απευθύνεται στους μικρούς φίλους του κλασικού αθλητισμού.

Παράλληλα διεξάγεται και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου που φέτος βρίσκεται στην 11η διοργάνωση. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται στο πλαίσιο του 8ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, δίνοντας και έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον σε μία διοργάνωση που αφορά από πρωταθλητές, μέχρι επίδοξους δρομείς που δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στις άλλες αποστάσεις της διοργάνωσης

Η εκκίνηση θα δοθεί στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα ολοκληρωθούν και οι τέσσερις αγώνες, οι οποίοι διοργανώνονται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής.

Για μία ακόμα σεζόν Μεγάλος Χορηγός του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019 είναι η ασφαλιστική εταιρεία ERGO, η οποία με αίσθημα ευθύνης στηρίζει αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια τις προσπάθειες των διοργανωτών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.