Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τεράστια η συμμετοχή των ξενοδόχων από όλη τη χώρα στην 8η Ετήσια...

Τεράστια η συμμετοχή των ξενοδόχων από όλη τη χώρα στην 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.E.E.

Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρος Βασιλικός
ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρος Βασιλικός

Με τη συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού ξενοδόχων από όλη την χώρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, το απόγευμα η 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στη HORECA 2019.

8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.E.E
8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.E.E.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός αναφέρθηκε στο όραμα και τη στρατηγική του ΞΕΕ, υπογραμμίζοντας πως «το να κρατήσουμε ψηλά τον ελληνικό Τουρισμό είναι η μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας».

Αγκάθι οι βραχυχρόνιες μισθώσεις

Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου τόνισε επίσης πως πρόσφατες μελέτες αναδεικνύουν το αρνητικό αποτύπωμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων τονίζοντας στην κοινωνία «όταν αυτή η δραστηριότητα μένει ανεξέλεγκτη». Επίσης ανακοίνωσε ότι δημιουργείται για πρώτη φορά το πρώτο πρόγραμμα επιτάχυνσης start ups του Τουρισμού στην Ελλάδα, με σκοπό να έρθουν πιο κοντά η νεοφυής επιχειρηματικότητα που ασχολείται με τον Tουρισμό με τους ξενοδόχους…

«Το 2019 θα είναι έτος εξωστρέφειας για το “Ελληνικό Πρωινό”, ανακοίνωσε, επίσης ο κ. Βασιλικός, καθώς το Επιμελητήριο επενδύει στην προβολή του προγράμματος μέσω τόσο στοχευμένων ενεργειών, όσο και του νέου site του ΞΕΕ». Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΞΕΕ σημείωσε πως ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, του επιστημονικού ερευνητικού βραχίονα του ΞΕΕ. 

Χαιρετισμό απηύθηναν επίσης ο γεν. γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος. Στο χαιρετισμό τους τόσο ο κ. Ρέτσος, όσο και ο κ. Τάσιος δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην υπερφορολόγηση στον Τουρισμό, που αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.