Αρχική Δήμοι «ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΕΞΩΤΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΙΨΩΝ!

«ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΕΞΩΤΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΙΨΩΝ!

Εξωτικοί γάμοι, yachting, πεζοπορία,  ποδηλατικές διαδρομές, γαλαζοπράσινα νερά,  γευστικές απολαύσεις,   ο…  Οδυσσέας και η θεά  Καλυψώ,  αποτέλεσαν την «ατζέντα» της Τουριστικής προβολής του Δήμου Λειψών στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT  που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, μεταξύ  10 και 12 Φεβρουαρίου 2019. Με την υποστήριξη της εταιρίας  συμβούλων προβολής του Δήμου και παρουσία του κ. Κωνσταντίνου  Μπουράκη, η κα Βούλα Κάβουρα συμμετείχε σε προγραμματισμένες επαφές με εκπροσώπους καθιερωμένων ΜΜΕ και blogs. 

Δημοσιογράφοι που συνεργάζονται με ταξιδιωτικά έντυπα εγνωσμένου κύρους, όπως το Bell’Europa και το In Viaggi, εξέφρασαν την πρόθεση τους να εξερευνήσουν το μυστικό παράδεισο των Δωδεκανήσων ενώ στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και η εκτενής επαγγελματική συνάντηση με πολύπειρο Ιταλό εξειδικευμένο tour operator με δραστηριότητα στο yachting και τα catamaran tours. 

Οι πρωτότυπες και ειδικές δράσεις είναι στις προτεραιότητες προβολής του Δήμου Λειψών και για το λόγο αυτό,  θα ακολουθήσουν εκ νέου συζητήσεις στο επόμενο διάστημα με σειρά Μέσων Ενημέρωσης που διανέμονται σε φορείς ή /και εκθέσεις “πράσινου” Τουρισμού και αειφορίας καθώς και σε νευραλγικά εμπορικά σημεία του Μιλάνου,  έπειτα από σχετική διερεύνηση στην έκθεση. 

«Μετά τα πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα της περσινής σεζόν που μεταφράστηκαν σε διψήφια ποσοστά αφίξεων,  συνεχίζουμε αδιάκοπα το στοχευμένο έργο προβολής και προώθησης των Λειψών», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ.  Φώτης Μάγγος,  θεωρώντας  και «προσωπικό του στοίχημα» τη διαρκή αναβάθμιση του προορισμού. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.