Αρχική Αεροπορικά Νέα Οι νεοφυείς επιχειρήσεις «έτοιμες για απογείωση» χάρη στον νέο διαγωνισμό του Founders...

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις «έτοιμες για απογείωση» χάρη στον νέο διαγωνισμό του Founders Forum

Το Founders Forum, μια παγκόσμια κοινότητα για ψηφιακούς και τεχνολογικούς επιχειρηματίες, δίνει στις νεοσύστατες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προωθήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες αναφορικά με το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών. Στις 12 Ιουνίου, με την υποστήριξη της British Airways, μια ομάδα κορυφαίων επενδυτών και CEOs θα βρεθούν στον αέρα σε ύψος 30.000 πόδια ενώ ταυτόχρονα οι ιδέες θα προωθούνται από την επιφάνεια του εδάφους  μέσω ενσωματωμένου Wi-Fi.

Ο διαγωνισμός αναζητά νεοσύστατες επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ταξιδιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες επόμενης γενιάς οι οποίες διαθέτουν την προοπτική να εξελίξουν την μέσω αέρος ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μέσω πρωτοποριακών τεχνολογικών λύσεων. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και οι αναλυτικές λεπτομέρειες εισαγωγής είναι διαθέσιμες εδώ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα καταλήξουν στη δημιουργία μιας λίστας επιχειρήσεων οι οποίες θα έρθουν αντιμέτωπες με μια μοναδική πρόσκληση να προωθήσουν από την επιφάνεια του εδάφους τη δουλειά τους στους κριτές που θα βρίσκονται επιβιβασμένοι σε ένα αεροσκάφος της British Airways το οποίο θα είναι γεμάτο από κορυφαίους επενδυτές και διευθύνοντες συμβούλους. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος σε μια ζωντανή συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων χρησιμοποιώντας εν’ώρα πτήσης το νέο δίκτυο Wi-Fi της αεροπορικής εταιρείας ενώ το αεροσκάφος είναι 30.000 πόδια πάνω από τον Ατλαντικό.

Η British Airways εισάγει την κορυφαία τεχνολογία δικτύου πλοήγησης Wi-Fi για τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Αυτή τη στιγμή διαθέτει περισσότερα από 50 αεροσκάφη με αυτήν την υπηρεσία και στο 80% του στόλου από σύνολο 134 αεροσκαφών μεγάλων διαδρομών θα εγκατασταθούν μέχρι το τέλος του 2020. Το σύνολο του στόλου μικρών διαδρομών θα είναι συμβατό με την υπηρεσία Wi-Fi μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ενώ όλες αυτές οι δράσεις αποτελούν τμήμα της επένδυσης της British Airways ύψους 6,5 δις. Λυρών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο Alex Cruz, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways δήλωσε: Ο διαγωνισμός, ο οποίος συνδέεται στενά με την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή μας στρέφοντας πλέον το βλέμμα στο μέλλον των ταξιδιωτικών πτήσεων, είναι μια μοναδική ευκαιρία για μερικές από τις πιο καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για το πώς θα είναι τα ταξίδια στο μέλλον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε το Forum Founders στο διαγωνισμό ο οποίος θα αποτελέσει μια συναρπαστική πρόκληση χρησιμοποιώντας την δική μας υπηρεσία πτήσης WiFi.

Ο Greg Kennaugh, Διευθύνων Σύμβουλος του Forum Founders είπε: Είμαστε ενθουσιασμένοι που διοργανώνουμε αυτόν τον διαγωνισμό ο οποίος προωθεί  νέους τρόπους σκέψης σχετικά με τα ταξίδια και υποστηρίζει άμεσα τους επιχειρηματίες στο αρχικό στάδιο ώστε να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε μια κοινότητα ηγετών της ψηφιακής τεχνολογίας. Φέρνοντας σε επαφή έμπειρους επενδυτές της Δυτικής Ακτής με πολλά υποσχόμενα ταλέντα από την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της πτήσης κατευθυνόμενοι προς την εκδήλωσή μας είναι ένα νέο ορόσημο για το Founders Forum και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη British Airways για να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία.

Οι τρεις κορυφαίοι φιναλίστ που θα επιλεγούν μέσα στο αεροσκάφος θα προσκληθούν να παρευρεθούν στο Founders Forum του Λονδίνου στις 13 Ιουνίου 2019 και να προωθήσουν τη δουλειά τους αυτοπροσώπως μπροστά σε μια κριτική επιτροπή κορυφαίων CEOs.

Ο τυχερός νικητής θα λάβει 100.000 On Business πόντους στο πρόγραμμα επιχειρηματικής εμπιστοσύνης της British Airways, που ισοδυναμεί με τέσσερις πτήσεις μετ ‘επιστροφής στην υπηρεσία World Traveller Plus (premium οικονομική θέση για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων) στη Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο JFK) με αφετηρία το Λονδίνο (αεροδρόμιο Heathrow). Το έπαθλο περιλαμβάνει επίσης 100.000 πόντους Avios, ένα αφιέρωμα στο περιοδικό Business Life, μια παρουσίαση στο event του  Founders Forum του Λονδίνου όπου θα παρευρίσκονται εκατοντάδες επενδυτές και μια επαγγελματική συνάντηση με τον Brent Hoberman ιδρυτή του lastminute.com και του δικτύου Founders.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.