Αρχική Εκδηλώσεις Μάγεψε το κοινό της Θεσσαλονίκης η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μάγεψε το κοινό της Θεσσαλονίκης η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μάγεψε το κοινό της Θεσσαλονίκης η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

«Μια βραδιά στην Πόλη» υποσχέθηκε στο κοινό που γέμισε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η Ευανθία Ρεμπούτσικα και σε μια τέτοια μαγική βραδιά το ξενάγησε.

Η Ευανθία ξαναβρέθηκε κοντά στους φίλους της παρέα με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της και εκείνοι την αντάμειψαν όχι μόνο με το χειροκρότημα και τον ενθουσιασμό τους, αλλά κάνοντας και sold out τη συναυλία της. Μαζί της επί σκηνής δύο σπουδαίες τραγουδίστριες με μοναδική χροιά φωνής, η Έλλη  Πασπαλά και η Ντιλέκ Κοτς που ερμήνευσαν μοναδικά – μαζί με το κοινό – τα τραγούδια της. Η βραδιά κύλησε με μια περιπλάνηση στην πλούσια δισκογραφία της Ευανθίας που διατρέχει τις δεκαετίες. Ήταν ένα αξέχαστο, ζεστό βράδυ γεμάτο μελωδία και συγκίνηση με μόνους παραπονεμένους όσους δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήριαμια και είχαν εξαντληθεί αρκετές ημέρες πριν.

Το καλό νέο είναι ότι η συναυλία θα επαναληφθεί τον Ιούνιο σε ανοιχτό χώρο με τη σύμπραξη αυτή τη φορά και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης κι έτσι το κοινό θα έχει την ευκαιρία να (ξανα) απολαύσει τη δημιουργό τόσων αγαπημένων τραγουδιών.

Έπαιξαν οι μουσικοί :

Θάνος Σταυρίδης | ακκορντεόν
Πάνος Δημητρακόπουλος | κανονάκι
Ανδρέας Συμβουλόπουλος | πιάνο
Γιάννης Οικονομίδης | τρομπέτα
Γιάννης Παπαγιανούλης | κρουστά, τύμπανα

Παραγωγή : Four Season

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.