Αρχική Δήμοι Χριστίνα Τετράδη: Ζητάμε την επαναφορά της λειτουργίας του νοσοκομείου Ζακύνθου στην κανονικότητα

Χριστίνα Τετράδη: Ζητάμε την επαναφορά της λειτουργίας του νοσοκομείου Ζακύνθου στην κανονικότητα

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά και Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Χριστίνα Τετράδη, με αφορμή την τραγική είδηση του θανάτου τριών ανθρώπων στην Ζάκυνθο, οι οποίοι έχασαν τη μάχη για τη ζωή περιμένοντας επί πολλές ημέρες να μεταφερθούν σε κρεβάτι εντατικής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η θλιβερή είδηση του θανάτου τριών συμπολιτών μας, λόγω της «αχρηστίας» στην οποία έχει περιέλθει η ΜΕΘ Ζακύνθου, ανέδειξε και πάλι, με τον χειρότερο τρόπο, την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το νοσοκομείο του νησιού, με «κλειστή» Παιδιατρική κλινική, σε «αναστολή» λειτουργίας την καρδιολογική, χωρίς δερματολόγο και οφθαλμίατρο και αποδεκατισμένο από προσωπικό και γιατρούς.

Ως επαγγελματίες του τουρισμού, κρούουμε για πολλοστή φορά τον κώδωνα του κινδύνου και ζητάμε, δυστυχώς και φέτος, τα αυτονόητα. Την επαναφορά της λειτουργίας του νοσοκομείου Ζακύνθου στην κανονικότητα, ούτως ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί, επιτέλους, στις ανάγκες όχι μόνο των επισκεπτών, αλλά πρωτίστως των κατοίκων του νησιού και των παιδιών μας.» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.