Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υφυπουργείο Τουρισμού στην Κύπρο: Ιστορική χαρακτηρίζουν την εξέλιξη ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ και ACTA

Υφυπουργείο Τουρισμού στην Κύπρο: Ιστορική χαρακτηρίζουν την εξέλιξη ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ και ACTA

Celestyal Cruises

Η λειτουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Κύπρο και η ανάληψη των καθηκόντων του κ. Σάββα Περδίου ως του πρώτου Υφυπουργού Τουρισμού, σφραγίζει την επίτευξη του κοινού στόχου δεκαετιών των Τουριστικών Φορέων της χώρας μας, χαρακτηρίζοντας την ως μια “ιστορική εξέλιξη και προς τούτο, συγχαίρουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση του για τη σημαντική αυτή απόφαση, τονίζουν, σε κοινή ανακοίνωση οι Συνδέσμοι ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ και ACTA

και συνεχίζουν:

Η δημιουργία Υφυπουργείου Τουρισμού με δυνατότητα υιοθέτησης και προώθησης οριζόντιων πολιτικών αποτελεί μεταρρύθμιση προς τη σωστή κατεύθυνση, η οποία θα συμβάλει στην παραπέρα ανάπτυξη και θωράκιση ενός από τους πιο ζωτικούς τομείς της οικονομίας της χώρας μας.

Οι οριζόντιες πολιτικές/εξουσίες που αναλαμβάνει το Υφυπουργείο Τουρισμού, ευελπιστούμε ότι θα του δώσουν την απαιτούμενη ευελιξία ώστε να αποφεύγονται οι όποιες χρονοβόρες διαδικασίες της γραφειοκρατικής μηχανής που βιώναμε στο παρελθόν και ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αποτελεσματική υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ και ACTA εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τον πρώτο Υφυπουργό Τουρισμού δηλώνοντας τη στήριξη τους για επίτευξη των κοινών στόχων προς το ευρύτερο κοινωνικο-οικονομικό όφελος του τόπου.

Ταυτόχρονα, διαβιβάζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον τέως Πρόεδρο, τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια, καθώς και όλα τα στελέχη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, για την αγαστή και καρποφόρα συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του Οργανισμού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.