Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Divani Apollon Palace & Thalasso επέλεξε η καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας...

Το Divani Apollon Palace & Thalasso επέλεξε η καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, για την διαμονή της κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα

Το Divani Apollon Palace & Thalasso, επέλεξε το επιτελείο της Άνγκελα Μέρκελ για τη διαμονή της, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στην Αθήνα.

Το πολυτελές ξενοδοχείο γνωστό για την μοναδική του τοποθεσία εκτός από υψηλού επιπέδου ανέσεις, διαθέτει επίσης υψηλά πρότυπα ασφαλείας και για αυτό το λόγο επιλέγεται για τη διαμονή VIP προσώπων.

Στο Divani Apollon Palace & Thalasso, έχουν φιλοξενηθεί σημαντικοί και ιστορικοί ηγέτες κρατών, καθώς συνδυάζει ασφάλεια, υψηλές υπηρεσίες, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα.

Η Διοίκηση του Ομίλου και οι εργαζόμενοί της, σε μήνυμά τους αναφέρουν πως:
“Είναι τιμή για όλους εμάς στον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη, που η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας προτίμησε ένα ξενοδοχείο του Ομίλου μας για την διαμονή της στην Αθήνα”.

Στη φωτογραφία Ο κος Σ. Διβάνης με την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ κατά την άφιξή της στο Divani Apollon Palace & Thalasso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.