Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στ. Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια στηρίζει το έργο πνοής για την Μεσαρά και...

Στ. Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια στηρίζει το έργο πνοής για την Μεσαρά και το νότιο Ρέθυμνο την αξιοποίηση του Πλατύ ποταμού

Στα έργα υποδομής και ανάπτυξης της Μεσαράς με έμφαση στο κορυφαίο έργο πνοής του Πλατύ Ποταμού που θα λύσει ανάγκες άρδευσης μεγάλων παραγωγικών περιοχών του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου και νότια του Ρεθύμνου, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και θεσμικοί φορείς, μιλώντας στο Τυμπάκι στην εκδήλωση κοπής της πίτας που οργάνωσε ο τοπικός Αγροτικός Σύλλογος. Η Περιφέρεια, τόνισε με έμφαση ο Περιφερειάρχης, στηρίζει το έργο πνοής που θα λύσει προβλήματα και θα δώσει ανάπτυξη στις παραγωγικές νότιες περιοχές του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Τυμπακίου Μανόλης Ορφανουδάκης τόνισε την αναγκαιότητα του μεγάλου έργου που -όπως είπε-θα εμπλουτίσει το φράγμα Φανερωμένης, και ευχαρίστησε δημόσια τον κ Αρναουτάκη για την διαχρονική στήριξη του στο έργο αλλά και στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος. Τις ευχαριστίες του επίσης προς τον Περιφερειάρχη για την καλή συνεργασία και προώθηση των τοπικών ζητημάτων εξέφρασε στον χαιρετισμό του ο παριστάμενος Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης.

Νωρίτερα προηγήθηκε Αγιασμός που τέλεσε ο Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κκ Κύριλλος, ο οποίος μετά τις ευχές που απεύθυνε προς όλους αναφερόμενος στα τοπικά και εκκλησιαστικά θέματα, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την στήριξη. Παράλληλα έγινε αναφορά για την βοήθεια από την Περιφέρεια αναστήλωσης του μικρού Ναού του Αγ. Τίτου, όπως και για το νέο Κέντρο Υγείας , ενώ για τις αθλητικές υποδομές του Τυμπακίου ο Περιφερειάρχης τόνισε την θέληση της Περιφέρειας στην υλοποίηση κλειστού γυμναστηρίου.

Στην τέλεση του Αγιασμού και στην εκδηλωση κοπης της πίτας του Αγροτικού συλλόγου ήταν επίσης παρόντες κληρικοί, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, τα μέλη του ΔΣ του αγροτικού συλλόγου, όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Φαιστού, αγρότες-συνεταιριστές από την περιοχή κ.α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.