Αρχική Βραβεία Νέα διάκριση για τη Louis Hotels στην Ελλάδα

Νέα διάκριση για τη Louis Hotels στην Ελλάδα

Νέα διάκριση για τη Louis Hotels στην Ελλάδα

Mε το βραβείο “Treasures of the Greek Tourism”, στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες και φορείς στον τομέα του τουρισμού», τιμήθηκε η Louis Hotels. Διοργανωτής των βραβείων που απονεμήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο οργανισμός New Times Publishing. Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο πλαίσιο λαμπρής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου στο Radisson Blue Park Hotel Athens.

Τα βραβεία “Treasures of the Greek Tourism” απονέμονται για να επιβραβεύσουν την αριστεία στον τομέα του τουρισμού και βασίζονται στην οικονομική απόδοση των τουριστικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, συλλέγονται στοιχεία από 1500 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα στην Ελλάδα και οι εταιρείες αξιολογούνται βάσει αυστηρών κριτηρίων ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα του θεσμού. Ταυτόχρονα, ο θεσμός υπολογίζει τη συνολική συνεισφορά του κάθε οργανισμού στον ελληνικό τουρισμό και την κοινωνική του υπευθυνότητα. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν αναγνωρισμένα ξενοδοχεία, οργανωτές ταξιδιών, τοπικές οργανώσεις και επιτροπές τουρισμού, συνεδριακά κέντρα, επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και άλλα.

Η νέα αυτή διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της Louis Hotels, σε Κύπρο και Ελλάδα. Ταυτόχρονα, το βραβείο έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη τόσο εγχώριων όσο και ελλαδικών οργανισμών που ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία στις δύο χώρες, στις οποίες η Louis Hotels πρωταγωνιστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.