Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Καθαρισμός ρεμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ανατ. Αττικής ΥΔΡ15

Καθαρισμός ρεμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ανατ. Αττικής ΥΔΡ15

Καθαρισμός ρεμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ανατ. Αττικής ΥΔΡ15

Ξεκινάει η εργολαβία του καθαρισμού των ρεμάτων της Ανατολικής Αττικής προϋπολογισμού 1,5 εκ ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής. Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ο καθαρισμός στους Δήμους Αχαρνών, Κορωπίου και Σαρωνικού και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Δήμοι.

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο Δήμο Σαρωνικού παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, κλιμακίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής ενώ από πλευράς του Δήμου Σαρωνικού παρέστη ο Αντιδημάρχος Βασίλης Μπούτσης ο οποίος είναι υπεύθυνος.

Ανάδοχος της εν λόγω παροχής υπηρεσιών αναδείχθηκε η εταιρεία ΦΡΑΤΕΚ Α.Ε. η σύμβαση της παροχής υπηρεσιών υπογράφηκε στις 15-01-2019.

Αντικείμενο της παροχής υπηρεσιών είναι ο καθαρισμός των ρεμάτων και των οχετών σε άνοιγμα μέχρι 3μ., δηλαδή η απομάκρυνση φερτών υλικών και απορριμμάτων προκειμένου να απελευθερωθεί η διατομή για την απρόσκοπτη ροή των ομβρίων υδάτων στα ρέματα των περιοχών αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, και συγκεκριμένα στους Δήμους Ωρωπού, Μαραθώνα, Ραφήνας – Πικερμίου, Διονύσου, Αχαρνών, Παλλήνης, Παιανίας, Σπατών – Αρτέμιδας, Λαυρεωτικής, Σαρωνικού, Βάρης – Βούλα – Βουλιαγμένης, Κρωπίας, Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Η εν λόγω παροχή υπηρεσιών έχει διάρκεια 12 μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.