Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας – Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια των επισκεπτών

Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας – Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια των επισκεπτών

Μετά τον τελευταίο θόρυβο από κάποια μέσα τα οποία μιλούσαν για κλεισμένους δρόμους στο Πήλιο και για εγκλωβισμένα οχήματα την στιγμή κατά την οποία δεν υπήρχε ίχνος χιονιού σε κάποιες περιοχές επιφυλάσεται κάθε νομίμου δικαιώματος της προκείμενου να σταματήσει αυτή η οργανωμένη τρομοκρατία.

Γιά εμάς υπάρχουν μόνον οι επίσημες ανακοινώσεις των έγκριτων μετερεολόγων αλλά πάνω απ’ όλα οι οδηγίες της Πολιτικής προστασίας, δηλώνει η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Πρέπει όλοι να είναι σίγουροι ότι πρώτη μας μέριμνα είναι η ασφάλεια των επισκεπτών.

Έτσι λοιπόν καλεί  τούς επισκέπτες να έρθουν στην περιοχή μας η οποία είναι ασφαλής. Είναι φυσικά σαφές οτι πρέπει να υπάρχουν αλυσίδες στα οχήματα και οι οδηγοί να υπακούουν στις οδηγίες της τροχαίας.

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από την πολιτική προστασία προκειμένου οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί έτσι ωστε να απολαύσουν οι επισκέπτες τις διακοπές τους.

Σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι απαγορεύτηκε η κίνηση των βαρέων οχημάτων για το τριήμερο μιά απόφαση την οποία χαιρετίζουμε προκείμενου να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες παλαιότερων καταστάσεων.

Σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώθηκε οτι το χιονοδρομιό κέντρο θα λειτουργήσει αν το επιτρέψουν οι συνθήκες το Σάββατο 5/1 /2019

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια τους Δήμους την αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.