Αρχική Αεροπορικά Νέα Xάος στο Gatwick, Διεκόπησαν οι πτήσεις μετά από εμφάνιση drones

Xάος στο Gatwick, Διεκόπησαν οι πτήσεις μετά από εμφάνιση drones

Xάος στο Gatwick, Διεκόπησαν οι πτήσεις μετά από εμφάνιση drones

Περίπου 10.000 επιβάτες δεν ταξίδεψαν τη νύχτα της Τετάρτης, καθώς δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι πτήσεις. 

Δεκάδες χιλιάδες επιβάτες σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου αντιμετωπίζουν την διακοπή των πτήσεων μετά από εμφάνιση δύο drones σε αεροδιάδρομό του.

source: https://www.telegraph.co.uk/news/2018/12/20/gatwick-chaos-drones-cause-flights-cancelled-live-updates/

Ο διάδρομος του Gatwick παραμένει κλειστός διότι εντοπίστηκαν να πετούν εντός του διαδρόμου δύο drones.

Οι πτήσεις δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν, δεν ήταν δυνατή να γίνει οποιαδήποτε απογείωση ή προσγείωση στο Gatwick, το οποίο ανακοίνωσε πως 110.000 επιβάτες σε 760 πτήσεις δεν μπορούν να ταξιδέψουν και θα  χρησιμοποιήσουν το αεροδρόμιο την Πέμπτη.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί τον υπεύθυνο για τις πτήσεις των drones καθώς αναφέρθηκε λίγο πριν τις 07:00 GMT, εμφάνηση και άλλης μιας συσκευής.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Sussex δήλωσε: “Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να δείχνει ότι πρόκειται για τρομοκρατία.”

Ο επικεφαλής του Gatwick, κ. Chris Woodroofe, δήλωσε ότι η αστυνομία δεν ήθελε να πυροβολήσει τις συσκευές λόγω του κινδύνου από αδέσποτες σφαίρες.

Όσοι ταξιδεύουν έχουν ειδοποιηθεί για να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης τους, ενώ η Easyjet ανακοίνωσε στους επιβάτες της να μην πάνε στο Gatwick αν έχει ακυρωθεί η πτήση τους.

Ο ευρωπαϊκός όμιλος διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας (Eurocontrol) ανέφερε ότι ο διάδρομος θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 11:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.