Home Βραβεία Treasures of the Greek Tourism 2018 – Η συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού...

Treasures of the Greek Tourism 2018 – Η συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού στις 11 Δεκεμβρίου

Για μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού “Treasures of the Greek Tourism“, από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing, την Τρίτη, 11  Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5 μμ στο Radisson Blu Park Athens Hotel.

Το ετήσιο forum διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  του ΣΕΤΕ,  του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA ενώ στη διάρκειά του θα δοθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας Treasures of the Greek Tourism 2018.

Οι διακρίσεις (βραβεία, certificates)  βασίζονται σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια, βάσει των οποίων οι εταιρείες συμπεριλαμβάνονται  στη φετινή λίστα Treasures of the Greek Tourism 2018.

Οι διακρίσεις θα αφορούν:

  1. Τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με τα υψηλότερα κέρδη,
  2. Τα τουριστικά γραφεία με την μεγαλύτερη κερδοφορία
  3. Τις περιφέρειες με την μεγαλύτερη συμβολή (βάσει εσόδων και διανυκτερεύσεων) στον ελληνικό τουρισμό
  4. Τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας (πχ Σαντορίνη, Μύκονος κλπ)
  5. Τα σημαντικότερα συνεδριακά κέντρα της χώρας.
  6. Τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες (καινοτομία, Επενδύσεις, εξωστρέφεια)

Η αξιολόγηση γίνεται με βάση τις οικονομικές επιδόσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού. Συγκεκριμένα συλλέγονται και αξιολογούνται στοιχεία από 1.500 και πλέον τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός.

Στον οδηγό, ο οποίος θα διανεμηθεί σε  σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης,  θα περιλαμβάνονται: όλες οι εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού, παρεμβάσεις εκπροσώπων της Πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και  οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου,  πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Έτσι, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας θα αποτελέσει ένα βήμα προβολής των θέσεων του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων του τομέα  και την στήριξη της απασχόλησης και της ελληνικής οικονομίας μεσούσης της κρίσης.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.