Αρχική Αθλητικά 1ο  Yachting Festival Running 2019 Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας

1ο  Yachting Festival Running 2019 Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας

Celestyal Cruises

Η MACT MEDIA GROUP και ο ΣΙΤΕΣΑΠ ( Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος)  ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά την διοργάνωση του 1ου  Yachting Festival Running στα πλαίσια του  Yachting Festival 2019.

Το 2ο YACHTING FESTIVAL – ΓΙΟΡΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ που θα πραγματοποιηθεί στις 11-14 Απριλίου 2019 είναι η μοναδική και σημαντική εκδήλωση για τον κλάδο, και οργανώνεται από την Mact Media Group εκ μέρους του ΣΙΤΕΣΑΠ ( Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος) στην μεγαλύτερη Μαρίνα της χώρας, στον Άλιμο Αττικής, με κύριο σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του λεκανοπεδίου (αλλά και σε ξένους επισκέπτες και επαγγελματίες) να γνωρίσουν από κοντά την μοναδικότητα της απόλαυσης των Ελληνικών θαλασσών μέσα από ένα – κυρίως – μικρότερο ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος, που μπορούν είτε οι ίδιοι να κυβερνήσουν (με κατάλληλες γνώσεις και εκπαίδευση) είτε να χαρούν με την βοήθεια και υποστήριξη από επαγγελματίες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απρίλιου 2019 και στα πλαίσια του 2ου Yachting Festival στην Μαρίνα Αλίμου θα πραγματοποιηθεί Μαραθώνιος Αγώνας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Το 1ο  Yachting Festival Running θα είναι ένα μοναδικό γεγονός, μια μοναδική εμπειρία ζωής για όλους τους συμμετέχοντες. Μια γιορτή του αθλητισμού ,της αλληλεγγύης, γεμάτη μηνύματα προς όλους για ένα διαφορετικό μέλλον σε ατομικό, τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Σκοπός της δράσης είναι :

Α) η αφύπνιση και η υπενθύμιση του ότι η υγεία αποτελεί το σημαντικότερο αγαθό της ζωής και  απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαύσει κανείς τις χαρές της.

Β) Ο αθλητισμός και η υγεία του σώματος και της ψυχής, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα. Δεν είναι τυχαίο που οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν νους υγιής εν σώματι υγιή. Άλλωστε,  σήμερα η επίδραση του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας στην υγεία μας, είναι ζήτημα επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Στον μαραθώνιο αγώνα θα υπάρχουν 2 διαδρομές :

  1. Διαδρομή 5χλμ. με αφετηρία από Ολυμπιακό Γήπεδο Μπητς Βόλεϋ έως Μαρίνα Αλίμου
  2. Διαδρομή 2χλμ. με αφετηρία από Μαρίνα Φλοίσβου έως Μαρίνα Αλίμου

Η MACT MEDIA GROUP και ο ΣΙΤΕΣΑΠ ( Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος)  καλούν τους δρομείς να πάρουν μέρος στο Μαραθώνιο του Yachting Festival 2019 , συνδυάζοντας τη συμμετοχή στον εξαιρετικό αγώνα με την ενημέρωση για το θαλάσσιο τουρισμό και το Yachting.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site του μαραθωνίου www.yachtingrun.gr  ώστε να ενημερωθούν αλλά και να κάνουν την εγγραφή τους online. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2110129575 και στο email : info@yachtingrun.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.