Αρχική FedHATTA Η FedHATTA στηρίζει την Νάουσα, την Πόλη του Οίνου 2018

Η FedHATTA στηρίζει την Νάουσα, την Πόλη του Οίνου 2018

Η FedHATTA στηρίζει την Νάουσα, την Πόλη του Οίνου 2018

Σε ένα τριήμερο με πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, το οποίο έχουν αγκαλιάσει τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγοί, παρουσιάζεται η δυναμική της Νάουσας, ως Πόλης του Οίνου 2018.

Γευστικοί πρωτότυποι συνδυασμοί της τοπικής ποικιλίας του Ξινόμαυρου, γευσιγνωσία, καινοτόμα προϊόντα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τον Οινοτουρισμό, αλλά και προβολές ντοκιμανταίρ και περιηγήσεις στα Οινοποιεία της περιοχής, υπόσχονται ένα πρόγραμμα απολαυστικό και εποικοδομητικό, για κοινό και επαγγελματίες.

Η Ομοσπονδία FedHATTA συστήνει την άρτια αυτή διοργάνωση, απόλυτα ικανοποιημένη από την προσεγμένη θεματολογία. 
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, «… οι επαγγελματίες του κλάδου των τουριστικών γραφείων, μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, έρχονται σε επαφή με την πηγή του Οινοτουρισμού. Εκτιμούμε ότι η επίσκεψη στα Οινοποιεία, στις οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, αποφέρει θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια χαρτογράφησης του προϊόντος, καθώς και της αναβάθμισης του σημαντικού τομέα του Οινοτουρισμού, μια και αποτελεί άμεσα ένα χρήσιμο εργαλείο στην δουλειά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.