Αρχική Δήμοι To Γαλλικό Δίκτυο της Selectour στρέφει την προσοχή του στη Θεσσαλονίκη

To Γαλλικό Δίκτυο της Selectour στρέφει την προσοχή του στη Θεσσαλονίκη

Το Δίκτυο Ταξιδιωτικών Γραφείων της Selectour με περισσότερα από 20.000 ταξίδια στον κόσμο είναι το νούμερο 1 δίκτυο ανεξάρτητων ταξιδιωτικών γραφείων με 1200 σημεία πώλησης στην γαλλική επικράτεια και σε χώρες εκτός Γαλλίας. Πρόκειται για μια αναγνωρισμένη αλυσίδα γραφείων στην γαλλική αγορά τόσο στον τομέα των τουριστικών πακέτων όσο και των οργανωμένων επαγγελματικών ταξιδιών. Εκτός από τα πακέτα διακοπών, προσφέρει, εκδρομές προγράμματα a la cart, κρουαζιέρες κ.α.
Ο τζίρος του υπολογίζεται σε 2,6 δις ετησίως.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες του Δικτύου επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα για μια γνωριμία με την πόλη, τα τουριστικά πλεονεκτήματα  και τις τουριστικές διαδρομές της στην Κεντρική Μακεδονία.

Το fam trip για τους Γάλλους πράκτορες στην Βόρεια Ελλάδα πραγματοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο εισερχομένου τουρισμού Υalos Τours που εξειδικεύεται στη γαλλική αγορά και την Aegean Airlines.

Oι Γάλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Επίσης πραγματοποίησαν μια σύντομη επίσκεψη στη Χαλκιδική. Οι εντυπώσεις τους και οι επαγγελματικές τους παρατηρήσεις για την γαστρονομία, την κουλτούρα, τον πολιτισμό και το lifestyle θα μεταφερθούν στους συναδέλφους τους μέσω του συστήματος intranet που διαθέτουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.