Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H LGS Handling γιόρτασε δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας

H LGS Handling γιόρτασε δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η LGS Handling, θυγατρική του Ομίλου Louis, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, άνθρωποι των ΜΜΕ αλλά και συνεργάτες της LGS Handling οι οποίοι παρακολούθησαν την παρουσίαση που τους έγινε για το προφίλ της εταιρείας και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Louis και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της LGS Handling, κ. Λούης Λοΐζου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της LGS Handling κ. Γιώργος Ιωαννίδης, ενώ αργότερα η διοίκηση της LGS Handling παρέθεσε γεύμα στους καλεσμένους της.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Λούης Λοΐζου ανέφερε: «Η εταιρεία είναι στην ουσία η μετεξέλιξη της Louis Aviation Services που δραστηριοποιείται στον τομέα εξυπηρέτησης επιβατών και φορτίων από το 1947». Μιλώντας από το ίδιο βήμα, ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στους στόχους και τις επιδιώξεις της εταιρείας για το επόμενο διάστημα: «Φιλοδοξούμε να προωθήσουμε την προσέλκυση περισσότερων αεροπορικών εταιρειών στην Κύπρο, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ελκυστικές τιμές. Θέλουμε να τα πετύχουμε αυτά λειτουργώντας υπεύθυνα, με πρακτικές που προάγουν την ασφάλεια, υγεία και σεβασμό προς το περιβάλλον, προς όφελος των πελατών και συνεργατών μας, του προσωπικού μας, των τοπικών κοινωνιών στις περιοχές που δραστηριοποιούμαστε».

Η LGS Handling, εδώ και δέκα χρόνια προσφέρει σε περισσότερες από 80 αεροπορικές εταιρείες, υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, επιβατών και φορτίων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Εργοδοτεί κατά την περίοδο αιχμής άνω των 800 ατόμων και επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού για να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Η εταιρεία έχει επίσης επενδύσει άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ για αγορά εξειδικευμένων μηχανημάτων και ηλεκτρονικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Η LGS Handling ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς ασφαλείας και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων, υπηρεσίες check-in, διαχείριση αιθουσών διακεκριμένων επιβατών, μεταφορά επιβατών και αποσκευών, εξυπηρέτηση επιβατών με μειωμένη κινητικότητα, τροφοδοσία πτήσεων, φόρτωση, εκφόρτωση και καθαρισμό αεροσκαφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.