Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Big Blue Travel Ltd. αντιπρόσωπος της Shore2Shore στην ευρύτερη περιοχή της...

H Big Blue Travel Ltd. αντιπρόσωπος της Shore2Shore στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου

Την Συνεργασία της με την Ισπανική εταιρεία Διοργάνωσης Εκδρομών Shore2Shore, ανακοίνωσε επίσημα η BIG BLUE TRAVEL LTDκατά της διάρκεια εκδήλωσης, την Πέμπτη 01 Νοεμβρίου 2018, παρουσία της CEO της Ισπανικής εταιρείας Διοργάνωσης Εκδρομών κρουαζιερόπλοιων Shore2Shore, κας Agathy Belamy, εκπροσώπου του Υπουργείου Τουρισμού, του προέδρου του ΗΑΤΤΑ κ. Λύσανδρου Τσιλίδη, καθώς πλήθους προσκεκλημένων από την τουριστική αγορά και συνεργατών.

Το Συμβόλαιο Συνεργασίας της Big Blue Travel με την Shore2Shore περιλαμβάνει τους Λιμένες προσέγγισης όλων σχεδόν των κρουαζιερόπλοιων που καταπλέουν στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Όπως τόνισε διευθυντικό στέλεχος της Big Blue Travel

“Μόνο την φετινή περίοδο, έχουμε διακινήσει πλέον των 18.000 επιβατών-επισκεπτών, σε 14 λιμάνια στην ελληνική επικράτεια και σε 7 λιμάνια της Αδριατικής. Για το 2019 ο προγραμματισμός μας θα αφορά την δραστηριοποίηση μας στο σύνολο της ανατολικής Μεσογειακής Λεκάνης, συμπεριλαμβανομένων των λιμένων σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο, και Μάλτα, δηλαδή σε ένα σύνολο 31 λιμένων!”

“Για τα Ελληνικά Τουριστικά δεδομένα”, συνέχισε, “η συγκεκριμένη συνεργασία Big Blue Travel και Shore2shore, αποτελεί μια ιδιαίτερη συνεισφορά στο εγχώριο τουριστικό προϊόν, εισφέροντας κεφάλαια και φυσικά προσδίδοντας μια σημαντική υπεραξία στο Εθνικό μας Τουριστικό Προϊόν!”

2 ladies from the Top Managment of Shore2Shore
Simona Marchetti Agathe Belamy, during the 1st Annual East Mediterannean Port Meeting

Η CEO της Ισπανικής εταιρείας Διοργάνωσης Εκδρομών κρουαζιερόπλοιων Shore2Shore, κα Agathy Belamy, παρέστη στη 1η Ετήσια Συνάντηση Δικτύου, Shore2Shore Ανατολικής Μεσογείου – 1st Annual Νetwork Meeting, Shore2Shore – East Mediterannean Ports (29/10-01/11) στην Αθήνα, όπου συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης εκ μέρους της Πολιτείας και των εμπλεκόμενων Φορέων,

αναζητήθηκαν λύσεις και τρόποι διευκόλυνσης της διαχείρισης της “Κρουαζιέρας”, δεδομένου ότι σε Παγκόσμιο επίπεδο, αυτή την εποχή, συντελείται μια πραγματικά Επενδυτική θύελλα, σε ναυπηγήσεις νέων πλοίων με απίστευτες δυνατότητες και τεχνολογικές καινοτομίες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.