Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υποστηρικτής του Art Walk ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Υποστηρικτής του Art Walk ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Χορηγός μιας πρωτότυπης εκδήλωσης που φέρνει την ζωγραφική στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και στο κέντρο του shopping είναι αυτόν τον Νοέμβριο, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της φετινής 3ης Art Thessaloniki Fair που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Νοεμβρίου, ο Οργανισμός στηρίζει το project Art Walk, που στόχο έχει να συστήσει γνωστούς ζωγράφους στο κοινό της Θεσσαλονίκης, χωρίς μάλιστα οι φιλότεχνοι να επισκεφθούν ένα μουσείο ή κάποια έκθεση αλλά την ώρα που κάνουν τα ψώνια τους.

Στο πλαίσιο του project έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι από 20 πίνακες ζωγραφικής γνωστών επώνυμων ζωγράφων σε προθήκες καταστημάτων του εμπορικού κέντρου της πόλης (επισυνάπτεται κατάλογος των καταστημάτων).

Σε όλα αυτά τα καταστήματα έχουν αναρτηθεί επίσης αφίσες του σήματος Art Walk και λειτουργεί κι ως ένδειξη ότι παρουσιάζεται ένα από τα έργα στο εσωτερικό του. Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ξενάγηση του πρώτου γκρούπ στις βιτρίνες αυτών των καταστημάτων στις οδούς Π.Μελά, Μητροπόλεως, Π. Κορομηλά, Καρόλου Ντήλ, Αγίας Θεοδώρας και Γ. Σταύρου. Η ξενάγηση έγινε από την εικαστικό Εμμανουέλα Λιάγκου και η δεύτερη έγινε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ξεκινόντας από το κατάστημα «Αγαπητός» στην οδό Π. Μελά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.