Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 4ο Συνέδριο ΕΣΔΙΑΠΟΚ “Πολιτιστικός Τουρισμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Προοπτικές και Προκλήσεις”

4ο Συνέδριο ΕΣΔΙΑΠΟΚ “Πολιτιστικός Τουρισμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Προοπτικές και Προκλήσεις”

Ακολουθώντας την επιτυχία των προηγούμενων συνεδρίων, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το 4ο συνέδριο της Εταιρείας Συμβούλων Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΣΔΙΑΠΟΚ) θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, Ακαδημίας 50). Κατόπιν σχετικής ανοιχτής ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν τα μέλη και οι φίλοι της ΕΣΔΙΑΠΟΚ, η θεματική του φετινού συνεδρίου είναι ο πολιτιστικός τουρισμός.

Αν και η συζήτηση για τον πολιτιστικό τουρισμό διευρύνεται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ακόμη ασάφεια και έλλειψη κριτικής συζήτησης αναφορικά με την οριοθέτηση, την οργάνωση και την προβολή του. Στόχος του συνεδρίου είναι να εξετάσει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο καίρια ζητήματα αναφορικά με τον ρόλο και τη χρήση της πολιτιστικής κληρονομιάς στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης και των σχετιζόμενων δραστηριοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.