Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκαν το “Europe Congress-MCE South...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκαν το “Europe Congress-MCE South Europe”

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως αρωγός σημαντικών διοργανώσεων στον τομέα του τουρισμού υποδέχτηκε στη Θεσσαλονίκη τη συνάντηση επαγγελματιών συνεδριακού τουρισμού και ευρύτερου κλάδου «Europe Congress – MCE South Europe», που διεξήχθη στην πόλη από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2018.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που υποστηρίχτηκε και από το Τhessaloniki Convention Bureau στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία και είχε στόχο την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε μητρόπολη συνεδρίων, επαγγελματικού τουρισμού και εκδηλώσεων.

Το «Europe Congress – MCE South Europe» αποτελεί την κορυφαία ετήσια Β2Β συνάντηση προμηθευτών και αγοραστών του συνεδριακού και MICE (Meeting-Incentives – Conventions- Events) τουρισμού για την περιοχή της Νοτίου Ευρώπης.  Η πρώτη τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη έδωσε τη δυνατότητα να προβληθεί στοχευμένα ο προορισμός, οι υποδομές και οι υπηρεσίες που προσφέρει, σε αγοραστές από όλο τον κόσμο με ειδικό ενδιαφέρον για την περιοχή.  Οι 160 συμμετέχοντες είχαν τη ευκαιρία να αναπτύξουν εταιρικές συνεργασίες μέσα από τις 2400 προκαθορισμένες συναντήσεις – B2B meetings που πραγματοποιήθηκαν και να ανταλλάξουν γνώσεις μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και networking activities. Επίσης στις δυόμιση μέρες που διήρκεσε η εκδήλωση οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν και  ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.