Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Και φέτος η ERGO MARATHON EXPO στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου, 8-10 Νοεμβρίου

Και φέτος η ERGO MARATHON EXPO στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου, 8-10 Νοεμβρίου

Athens Marathon EXPO returns in Nov. 8-10

Η διεθνής έκθεση Αθλητισμού, Διατροφής, Υγείας και Τουρισμού, ERGO Marathon Expo, επιστρέφει 8 με 10 Νοεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότεροι από 72.000 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο αναμένεται να επισκεφθούν την ERGO Marathon Expo, ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις του αθλητικού κλάδου. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα φιλοξενηθούν πάνω από 160 εκθέτες που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα πάντα γύρω από την αθλητική ένδυση – υπόδηση, τα αθλητικά αξεσουάρ, την διατροφή, τα προϊόντα τεχνολογίας, τις διεθνής αθλητικές διοργανώσεις, τον αθλητικό τουρισμό και θα απολαύσουν μοναδικά δρώμενα.

Να αναφέρουμε πως οι συμμετέχοντες δρομείς στους αγώνες του Μαραθωνίου, θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν από το χώρο της Έκθεσης τον αριθμό συμμετοχής τους και να επισκεφτούν τα περίπτερα της ERGO Marathon Expo, από την Πέμπτη 8 έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.