Αρχική FedHATTA Η τουριστική Ελλάδα για πρώτη φορά στην Δυτική Ακτή της Αμερικής, “CALIFORNIAN”...

Η τουριστική Ελλάδα για πρώτη φορά στην Δυτική Ακτή της Αμερικής, “CALIFORNIAN” Greek Panorama Roadshow, Φεβρουάριος 2019

Η North Events με την ASTA -American Society of Travel Agents, το ASTA Greek Chapter και την FedHATTA – Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, στο πρώτο roadshow της Ελλάδας σε Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο

Με την σημαντική συνεργασία και υποστήριξη της ASTA , η North Events διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1ο GREEK PANORAMA B2B Roadshow για ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς τον Μάιο, 2018 σε 3 μεγάλα αστικά κέντρα της ανατολικής ακτής των Η.Π.Α. σε Βοστώνη, Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη.

Τον Φεβρουάριο του 2019, η North Events, προγραμμάτισε το 2ο GREEK PANORAMA B2B Roadshow για την Ελλάδα στην δυτική ακτή των Η.Π.Α., σε 3 σημαντικούς προορισμούς της Καλιφόρνια: Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο. Η Καλιφόρνια είναι μια από τις πλουσιότερες πολιτείες των ΗΠΑ και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό και αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό στόχο για την Ελληνική τουριστική αγορά. 

Πρόγραμμα Περιοδείας:

  1. SAN DIEGO 25 Φεβρουαρίου 2019
  2. LOS ANGELES 26 + 27 Φεβρουαρίου 2019
  3. SAN FRANCISCO 28 Φεβρουαρίου 2019 + 1 Μαρτίου 2019

Στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ ελληνικής και αμερικανικής πλευράς στο Λος Άντζελες και το Σαν Φραντσίσκο, θα διοργανωθούν και βραδινές εκδηλώσεις – δείπνα εργασίας – με σημαντικά στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας της Αμερικής.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν προορισμοί και  εκπρόσωποι εταιριών από όλο το φάσμα της Ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Για συμμετοχές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

North Events, Τηλ. επικοινωνίας για την Ελλάδα +30 210 9713281, + 30 210 9734859, Email: info@greekpanorama.com, info@north-e.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.