Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σε πλήρη ανακαίνιση των αιθουσών εκδηλώσεων που βρίσκονται στον ημιώροφο του ξενοδοχείου...

Σε πλήρη ανακαίνιση των αιθουσών εκδηλώσεων που βρίσκονται στον ημιώροφο του ξενοδοχείου προχώρησε το NJV Athens Plaza

Celestyal Cruises

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο περιβάλλον, όπου η λειτουργικότητα συνδυάζεται με τον σύγχρονο και πρωτοποριακό σχεδιασμό, οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων Pacific 1 & 2 και Atlantic του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza μπορούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχειρηματικής και κοινωνικής εκδήλωσης. Οι αίθουσες ανακαινίσθηκαν και αναβαθμίστηκαν με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και οπτικοακουστικά μέσα, προσφέροντας μια αποτελεσματική εμπειρία σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Μια ζεστή, αλλά και επιβλητική ατμόσφαιρα διαμορφώνεται μέσα από τις απαλές αποχρώσεις των νέων ξύλινων δρύινων επενδύσεων και της κομψής ταπετσαρίας στους τοίχους, υλικά που τονίζονται μέσω του προσεκτικά σχεδιασμένου φωτισμού. Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού είναι οι λεπτές κάθετες γραμμές και η εναλλαγή του ύφους των υλικών στους τοίχους, ενώ στις οροφές εναλλάσσονται φωτεινά γραμμικά στοιχεία (φωτιστικά ) και σκοτεινά γραμμικά στοιχεία (στόμια κλιματισμού).

Το νέο σύστημα φωτισμού, πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο, καθώς και το σύγχρονο ηχητικό σύστημα, και o άρτιος κλιματισμός και αερισμός προσδίδουν μία ευεξία στο χώρο που μπορεί να υποδεχτεί μεγάλη ποσότητα επισκεπτών. Στοιχεία ενοποίησης και διαχωρισμού με κινητά πανέλα μεταβάλλουν τον χώρο προσαρμόζοντας πολυλειτουργικότητα «κλειστού» και ανοικτού τύπου, ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.