Αρχική Αθλητικά Επιφανείς προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς θα βρίσκονται στο Peace and Sport Regional Forum...

Επιφανείς προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς θα βρίσκονται στο Peace and Sport Regional Forum στη Ρόδο

Ο Νίκος Γκάλης, ο Μιχάλης Σεΐτης, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Christian Karembeu και η Marlène Harnois ανάμεσα στους σπουδαίους ομιλητές του Διεθμούς Forum που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στις 18 Οκτωβρίου
 
Ο θρύλος του μπάσκετ Νίκος Γκάλης ανακοινώθηκε ως ομιλητής στο Peace and Sport Regional Forum με τίτλο «Κοινωνίες σε κίνηση: Ανάπτυξη μέσω του αθλητισμού», το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο εμβληματικό νησί της Ρόδου, στις 18 Οκτωβρίου 2018.
 
Ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος πρόσφατα έγινε ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που εντάχθηκε στο NBA Hall Of Fame, θα πραγματοποιήσει την ομιλία του κατά τη διάρκεια του Special Session στο Gala Evening του Forum. Μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στο ρόλο του αθλητισμού ως πηγή έμπνευσης της νέας γενιάς, θα εξηγήσει τους τρόπους με τους οποίους ο αθλητισμός μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικές αλλαγές και θα μοιραστεί προσωπικές ιστορίες που θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.