Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αποχώρησε από τον Όμιλο της TUI ο Μιχάλης Μαυρόπουλος

Αποχώρησε από τον Όμιλο της TUI ο Μιχάλης Μαυρόπουλος

Τον κύριο Μιχάλη Μαυρόπουλο θα διαδεχθεί ο κύριος Ian Chapman, επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI Destination Experiences. Ο κύριος Chapman είναι επί του παρόντος υπεύθυνος για την περιοχή της Δυτικής Μεσογείου και εργάζεται στην TUI περισσότερα από 25 χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου. Γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς έχει ζήσει και δουλέψει στην Ελλάδα για αρκετό διάστημα.

Ο κύριος Μιχάλης Μαυρόπουλος, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI Destination Experiences και υπεύθυνος για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αποχωρεί από τον Όμιλο της TUI για προσωπικούς λόγους.

«Είμαι υπερήφανος για την πορεία της ΤUI στην Ελλάδα και στην Ανατολική Μεσόγειο τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου, την ηγεσία του Ομίλου, και όλους τους συνεργάτες του τουριστικού κλάδου για την εμπιστοσύνη τους και την ενεργή συμμετοχή τους σε αυτή την επιτυχία. Μαζί πετύχαμε να τοποθετήσουμε την Ελλάδα ακόμη ψηλότερα στην κατάταξη των πιο ελκυστικών προορισμών στον κόσμο. Κλείνω αυτό το κεφάλαιο διατηρώντας άρρηκτη τη σχέση μου με την ΤUI και σε κλίμα συνεργασίας», δήλωσε.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, ο κύριος Μιχάλης Μαυρόπουλος είναι στέλεχος της TUI από το 2012. Αρχικά, κατόρθωσε την ανάκαμψη της TUI Hellas και στη συνέχεια διοίκησε με επιτυχία την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου για την TUI Destination Experiences, τον κορυφαίο οργανισμό ταξιδιωτικών εμπειριών παγκοσμίως. Ο κύριος Μιχάλης Μαυρόπουλος ήταν πάντα ένας πολύ ισχυρός πρεσβευτής του Ομίλου της TUI ειδικά στην Ελλάδα και συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της συνολικής δραστηριότητας της TUI στην πατρίδα του.

«Με λυπεί πολύ η απόφαση του Μιχάλη, αλλά πρέπει να τη δεχθώ. Ο Μιχάλης συνέβαλε αποτελεσματικά στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα στην Ελλάδα και ταυτόχρονα υπήρξε ένας ισχυρός πρεσβευτής για τον ελληνικό τουρισμό στην TUI. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω πολύ για την αφοσίωσή του και την προσφορά του στην εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το επαγγελματικό και προσωπικό του μέλλον», δήλωσε ο κύριος David Schelp, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Destination Experiences.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.