Αρχική Δήμοι Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με το Δήμαρχο της Ύδρας Γεώργιο...

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με το Δήμαρχο της Ύδρας Γεώργιο Κουκουδάκη

Για τη δυναμική προώθηση και προβολή της Ύδρας στο εξωτερικό συζήτησαν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο Δήμαρχος της Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης στη συνάντηση τους στην οποία συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα. 

Η Υπουργός και ο Δήμαρχος συμφώνησαν να ενισχυθεί η παρουσία της Ύδρας στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις του εξωτερικού όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο και ότι θα συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά οι δράσεις προώθησης και προβολής στις ξένες αγορές, για την ανάδειξη της ελκυστικότητας του νησιού.

Επίσης ο Δήμαρχος ενημέρωσε την Υπουργό για τη μεγάλη τουριστική αύξηση στο νησί το 2018 καθώς και για  όλα τα ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού και τις υποδομές. Η Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί και θα μεταφέρει τα αιτήματαπρος επίλυση  στα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.