Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και Guangzhou Port

Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και Guangzhou Port

Μία ακόμη σημαντική στρατηγική συνεργασία θεμελιώθηκε με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας (MOU) που υπεγράφη τηνΤετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, μεταξύ της ΟΛΠ Α.Ε. και του Guangzhou Port, που αποτελεί ένα από τα 10 μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια στον κόσμο.

Το ΜΟU υπεγράφη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Fu Chengqiu και τον Γενικό Διευθυντή του Guangzhou Port κ. Chen Hongxian.

Οι τομείς συνεργασίας που αναφέρονται στο μνημόνιο είναι οι εξής: Εκπαίδευση προσωπικού, ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πληροφοριών, ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο βασικός στόχος που επιδιώκεται μέσα από τη στρατηγική συνεργασία των δύο λιμένων στους παραπάνω τομείς, είναι η εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στη διαχείριση των λιμένων που θα διευκολύνουν την ανάπτυξη του εμπορίου και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΠ Α.Ε. έχει επίσης υπογράψει ανάλογα μνημόνια συνεργασίας με τα λιμάνια της Shanghai και του Qingdao.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.