Αρχική Αθλητικά Με μεγάλη επιτυχία και λαμπερές παρουσίες ο κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «Thermaikos...

Με μεγάλη επιτυχία και λαμπερές παρουσίες ο κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «Thermaikos Open Water 2018»

Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «Thermaikos Open Water 2018»

Mε μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή 150 κολυμβητών και κολυμβητριών πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Αγίας Τριάδας ο Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «Thermaikos Open Water 2018», που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω του Τμήματος Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και ο Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού (Κ.Α.Ο.Θ.).

Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «Thermaikos Open Water 2018»Ο κολυμβητικός αγώνας  έγινε για έκτη συνεχή χρονιά και τελούσε υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, ενώ πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Κέντρου Αναψυχής Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Αγίας Τριάδας και με την έγκριση του Γ’ Σώματος Στρατού.

Στον αγώνα έδωσαν δυναμικό «παρών» πολυάριθμα αθλητικά σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που είχαν την χαρά να αγωνιστούν παρουσία του Αργυρού Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Σπύρου Γιαννιώτη, της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Κέλλυ Αραούζου και του προπονητή τους Νίκου Γέμελου. Και οι τρεις μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από το αγώνισμα, προσέφεραν τις γνώσεις τους και ενέπνευσαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό στους κολυμβητές και τους παρευρισκόμενους.

Σε όλους τους κολυμβητές που συμμετείχαν στον αγώνα απονεμήθηκε μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα, ενώ στους πρώτους νικητές κύπελλο, αναμνηστικό δίπλωμα και δώρα.

Τις απονομές έκαναν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης, ο οποίος επισήμανε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τον αθλητισμό και την κολύμβηση, ενώ είναι αρωγός στον θεσμό του «Thermaikos Open Water». Επίσης ευχαρίστησε τους εθελοντές για την μεγάλη συμμετοχή και την επιτυχημένη διοργάνωση, αλλά κυρίως τους αθλητές μικρούς και μεγάλους που έλαβαν μέρος στους αγώνες, με τους οποίους ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο «Thermaikos Open Water», που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.