Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΟ 16ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΟ 16ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ

Μετά από συνάντηση την Τέταρτη 5 Σεπτεμβρίου που είχε ο κ. Γεώργιος Καραχρήστος Γ. Διευθυντής της Mact Media Group με την Κα. Μαρούγκα Κωνσταντίνα Αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας και Προέδρο Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας αποφασίστηκε η συμμετοχή της Ελευσίνας στο  16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου.

Η Κα. Μαρούγκα Κωνσταντίνα ανέφερε

“Μέσα στα πλαίσια του 16ου Ευρωπαϊκού Συνέδριου Γαστρονομίας και Οίνου ο κύριος στόχος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας είναι να αναδείξει την πολιτιστική δυναμική που έχει η Ελευσίνα, το άλλο πρόσωπο της περιοχής που μεταμορφώνεται σε βιώσιμη και δημιουργική οντότητα και πρότυπο προς μίμηση.

Ο πολιτισμός γίνεται στην πόλη της Ελευσίνας τρόπος ζωής και βρίσκεται στον πυρήνα κάθε προσπάθειας για κοινωνική, περιβαλλοντική και οικονομική αναβάθμιση.

Σε αυτό το όραμα εντάσσεται με τεράστιες πολιτιστικές εκδηλώσεις τα “Αισχύλεια” που γίνονται κάθε χρόνο στην περιοχή και οφείλουμε να τα προστατεύομε. Αυτή την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά θέλουμε να αναδείξουμε με την συμμετοχή μας στην έκθεση.”

Το συνέδριο και η έκθεση  διοργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο  Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της  Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.