Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Lufthansa έδωσε δυναμικά το «παρών» στη Θεσσαλονίκη

Η Lufthansa έδωσε δυναμικά το «παρών» στη Θεσσαλονίκη

Ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ στο stand της Lufthansa
Ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ στο stand της Lufthansa

Η Lufthansa Χρυσός Χορηγός του Export USA Forum 2018 του Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου και του Επίσημου δείπνου του Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Η Lufthansa έδωσε δυναμικά το «παρών» στη Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας ως Χρυσός Χορηγός σε δύο εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από δύο σημαντικά επιμελητήρια της χώρας στη ΔΕΘ. Ειδικότερα ο κορυφαίος γερμανικός αερομεταφορέας ήταν Χρυσός Xορηγός του Export USA Forum 2018 και του Επίσημου Δείπνου με Q&A session που διοργανώθηκαν αντίστοιχα από το Ελληνοαμερικανικό και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας της Lufthansa στο Export USA Forum 2018, τοποθετήθηκε στον χώρο της εκδήλωσης ειδικό booth της εταιρείας, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν πληροφορίες για το πυκνό δίκτυο δρομολογίων και τις εξαιρετικές προσφορές ταξιδιών που προσφέρει η Lufthansa προς τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Βόρειας Αμερικής. Στο stand της η Lufthansa διέθετε συλλεκτικές αναμνηστικές κονκάρδες με τους προορισμούς της σε Αμερική και Καναδά.

Στην ημερίδα συμμετείχε και ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, που τίμησε με την παρουσία του το stand της Lufthansa και ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της εταιρείας για τη σημαντική παρουσία του Ομίλου Lufthansa στην Αμερικανική αγορά. Το Export USA Forum 2018 πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου και απευθυνόταν σε εταιρείες εξαγωγής του κλάδου των τροφίμων. Η θεματολογία του φόρουμ επικεντρώθηκε στις νέες τάσεις, στις κατηγορίες τροφίμων όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων στη συγκεκριμένη αγορά, ενώ παρουσιάστηκαν καινοτόμες προτάσεις και οδηγίες για επιτυχημένες εξαγωγές από Αμερικανούς ειδικούς στην Τεχνολογία Τροφίμων.

Σε συνέχεια του αυξανόμενου ενδιαφέροντος του επιβατικού κοινού για τη νέα απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Φρανκφούρτη -που εντάχθηκε πρόσφατα στο πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa για τη χειμερινή περίοδο 2018-2019- η  Lufthansa συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στο Επίσημο Δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Επίσημος ομιλητής στο δείπνο ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας. Μετά την ομιλία του, ο Αναπληρωτής Υπουργός και άλλα κυβερνητικά στελέχη συζήτησαν ανοιχτά με εκπροσώπους του επιχειρείν. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα σχετικά με τις ελληνογερμανικές εμπορικές και επιχειρηματικές σχέσεις και τις νέες επενδύσεις. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. 

«Τόσο το Ελληνοαμερικανικό, όσο και το Ελληνογερμανικό επιμελητήριο συνεισφέρουν σημαντικά στην ενίσχυση, την εδραίωση και την επέκταση των σχέσεων των Ελληνικών επιχειρήσεων με δύο από τις σημαντικότερες αγορές του κόσμου- την Αμερική και τη Γερμανία. Η Lufthansa, ως ο κορυφαίος γερμανικός αερομεταφορέας με έντονη παρουσία στην Αμερική και στην Ελλάδα συνδέει αυτές τις τρεις αγορές με ένα πλούσιο, παγκόσμιο δίκτυο απευθείας πτήσεων και ανταποκρίσεων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας, σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες για ασφαλή και άνετα ταξίδια. Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε στις δύο αυτές εκδηλώσεις ως Χρυσοί Χορηγοί και να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στον ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο για την εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου Lufthansa.

Πληροφορίες προς τους επιβάτες  για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου και θα εκτελείται κάθε Παρασκευή και Κυριακή. Την Παρασκευή η πτήση θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 11:30 και την Κυριακή στις 15:25. Αντίστοιχα, η πτήση Φρανκφούρτη – Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 07:10 και την Κυριακή στις 11.05. Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη προς κράτηση μέσω των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων και της ιστοσελίδας της εταιρείας  lufthansa.com. Oι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 99 € με επιστροφή (Economy light ναύλος χωρίς αποσκευή, με μία χειραποσκευή).

Ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ στο stand της Lufthansa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.